Adara Molinero denuncia una psicòloga de Barcelona per revelació de secrets

L'estrella de Telecinco és notícia també per haver desmentit el seu ex

Adara i Hugo Sierra van tenir una ruptura molt mediàtica quan la jove va enganyar el pare del seu fill durant el concurs a Gran Hermano. Es van reconciliar poc després, però van acabar tallant definitivament poc després. Hugo va començar llavors una relació amb Ivana Icardi, amb qui acaba de tenir una nena el passat dia 6 d’agost. Avui han concedit una entrevista a Lecturas per presentar la petita, encara que el titular ha estat sobre Adara: “No ens ha felicitat“. Això li ha fet molta ràbia, ja que es tracta d’una mentida que han fet servir per poder aparèixer a la portada. Ha estat a Instagram on Adara ha desmentit la informació, tot adjuntant una captura de la felicitació que li va enviar: “Aquest és el missatge que vaig enviar a l’individu. Espero que amb la revista que t’has fet parlant de mi almenys puguis passar-me una pensió digna”. La xarxa ha embogit amb la clatellada i han convertit el nom d’Adara en tendència.

Hugo Sierra assegura que l’Adara no l’ha felicitat / Lecturas
Adara reacciona a les mentides del seu ex / Instagram

La tertuliana de Telecinco era notícia també aquests últims dies per la demanda que vol interposar contra la seva antiga psicòloga. El cap de setmana passat va aparèixer Julia Pascual a Viva la vida, programa en el que va treure a relluir alguns dels secrets de les seves teràpies amb ella: “Adara és inestable constantment. És una persona d’emocions intenses i té una oscil·lació constant d’emocions extremes. Persones com ella tenen por a l’abandonament, són persones impulsives que construeixen relacions de dependència”.

Julia Pascual, la psicòloga de Barcelona a qui ha denunciat Adara / Telecinco

Adara Molinero ha criticat que una psicòloga tregui a relluir coses íntimes a televisió: “Que sàpiga tothom que aquesta psicòloga va ser la meva terapeuta, vaig fer teràpia amb ella i ara parla de mi públicament? Aquesta senyora serà denunciada”.

Nou comentari