El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Oberta la matriculació al Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School
  • CA

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles, impartit conjuntament per la Fundació de la URV, la Universitat de Vic i la Wine Business School, enguany arriba a la 7a edició, amb la voluntat d’apropar els estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics.

El curs va néixer amb la finalitat de contribuir a la competitivitat global del sector vitivinícola mitjançant una formació especialitzada en l’àrea de la gestió empresarial amb tots els agents implicats: la internacionalització, la recerca de nous mercats i la innovació, a banda de la gestió vitivinícola com la producció del vi. Aquesta metodologia permet a les empreses, organitzacions i professionals d’aquest sector avançar de forma oberta i progressiva en la consecució dels seus reptes, amb visió de futur i vocació internacional. A més, el curs ofereix l’oportunitat de participar en tastos de més de 100 referències nacionals i internacionals i en visites professionals a cellers.

Amb professionals experts del sector, s’incorporen casos pràctics concrets, s’analitza el procés continuat del producte a l’empresa i les millors estratègies per posicionar de manera efectiva el producte en el mercat. Durant el postgrau s’incorporaran les eines i els canals digitals per a la venda de vi i la seva comercialització, i per a les propostes enoturístiques.

LA MATRICULACIÓ AL POSTGRAU DE GESTIÓ D’EMPRESES VITIVINÍCOLES PER AL CURS 22-23 JA ESTÀ OBERTA. MATRICULA’T CLICANT AQUÍ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa