El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’oci nocturn esclata: “Estem en mans d’inútils”
  • CA

El president de Fecasarm, David López, ha criticat amb duresa el departament de Salut per mantenir tancat l’oci nocturn cinc setmanes després de l’explosió de casos provocada per la sisena onada. “Estem en mans d’inútils, dos anys de pandèmia, sisena onada i no hem après res”, ha dit el president de la patronal del sector en una entrevista al programa Cafè d’Idees de La2. López considera que Salut ha ignorat les propostes de la patronal i ha reclamat unificar les restriccions a tot l’Estat.

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha explicat que de moment no s’han plantejat reobrir l’oci nocturn i que la qüestió es tractarà la “setmana que ve” a la reunió del Procicat. Tot i això, el president de Fecasarm veu poc probable que les discoteques puguin tornar a obrir aviat i ha retret al Govern de la Generalitat la gestió de la pandèmia. David López ha denunciat que siguin persones “que teletreballen i no tenen ni la dignitat de renunciar a les dietes” les que decideixin “obrir i tancar negocis com si res”.

Tancament injust

López ha insistit que és injust que Catalunya hagi tancat l’oci nocturn durant mesos mentre a la resta de l’estat estava obert. “Cal que des del govern de l’Estat es marquin uns paràmetres, com les hospitalitzacions i els ingressos a UCI, però per tothom igual”, ha insistit el president de Fecasarm. “No pot ser que hi hagi ciutadans de primera, segona i tercera divisió”, ha afegit. L’empresari també s’ha mostrat convençut que la setmana que ve, quan es reuneixi el Procicat, s’anunciarà el relaxament de les restriccions només a sectors com la restauració.

El president de Fecasarm ha recordat que abans de Nadal van haver de tancar “amb les neveres plenes i els artistes contractats” i ha lamentat que la mesura no hagi ajudat a reduir els contagis. “Amb sisena onada hem vist que l’oci nocturn ni contagia ni tot el contrari, perquè està tancat“, ha afegit. “Els contagis venen pels contactes entre persones que passen amb l’oci nocturn obert i tancat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a gener 21, 2022 | 13:10
    Joan gener 21, 2022 | 13:10
    Efectivament, estem en mans d’inútils, i el pitjor és la quantitat de població aborregada que no se n'adona i fan seguidisme d'aquests inútils
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a gener 21, 2022 | 13:15
    Doctor Strangelove gener 21, 2022 | 13:15
    No, esteu en mans d'independentistes! Doc.
  3. Icona del comentari de: És evident a gener 21, 2022 | 14:18
    És evident gener 21, 2022 | 14:18
    No sóc consumidor d'oci nocturn (ni diurn), però coincideixo en què estem en mans d'autèntics inútils.
    • Icona del comentari de: Evident a gener 21, 2022 | 17:15
      Evident gener 21, 2022 | 17:15
      Coincideixo, sobretot els "dirigents" de l'oci (nocturn) i els del gremi de la "restauració). Sembla mentida que d'ençà del març del 2020 no s'hagin assabentat de què va el malson que vivim.
  4. Icona del comentari de: Las nenas lloronas a gener 21, 2022 | 15:31
    Las nenas lloronas gener 21, 2022 | 15:31
    Hacen gracia. ¿ Y que han hecho durante todo este tiempo contra los inútiles? Cuando no se tienen cojones, no se tienen. Hala, a llorar como nenas ahora. Y mirar a Madrid, Ayuso sí que sabe hacer las cosas.
  5. Icona del comentari de: ciutadà a gener 21, 2022 | 17:15
    ciutadà gener 21, 2022 | 17:15
    Si només fossiu els de l'oci nocturn.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa