Natàlia Cugueró serà la directora general del banc Onze

La directiva és enginyera industrial i advocada, a més de doctora en management per l’IESE i vicepresidenta de la Cambra de Terrassa

 

Natàlia Cugueró serà la directora general del banc Onze. Cugueró és professora associada a la Universitat Oberta de Catalunya, PhD en Management Sciences per la IESE Business School (Universitat de Navarra) i també ha desenvolupat la seva carrera en el sector privat. Ara agafa les regnes del projecte del banc català que vol servir l’economia real.

L’actual vicepresidenta 3a de la Cambra de Comerç de Terrassa, càrrec al qual va arribar com a membre de la candidatura Eines de País, s’encarregarà de dirigir la part de producte, client, vendes i màrqueting del banc. Cugueró s’incorpora al projecte que ja fa un any i mig que es troba en desenvolupament.

Cugueró va estudiar Enginyeria Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya i també és graduada en Dret per la UOC, on imparteix classes en l’àmbit de l’empresa, l’organització d’empreses i de la gestió de les persones. Compta amb experiència prèvia en l’àmbit de les caixes d’estalvis catalanes, al departament d’organització de Caixa Terrassa i al departament de màrqueting de Caixa Manresa.

Nou comentari