El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La patronal independentista Anem x Feina llança una web de consum estratègic
  • CA

Empreses, professionals i consumidors “compromesos amb l’economia de Catalunya” i amb l’objectiu de “revitalitzar el teixit econòmic català” per superar la crisi del coronavirus tenen una nova eina per entrar en contacte. Es tracta d’una nova web de consum estratègic posada en marxa per la patronal independentista Anem x Feina, similar a la posada en marxa temps enrere per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), denunciada per Forment del Treball i ara objecte d’un expedient per part de l’Estat que pot acabar en sanció a l’entitat sobiranista.

El comunicat difós per Anem x Feina, però, no utilitza el vocabulari referent al consum estratègic, sinó que planteja la seva plataforma, anomenada xHub, com un “lloc de trobada d’empreses, autònoms, productes i serveis de Catalunya”. “Des d’Anem x Feina sabem que si els que movem la nostra economia ens donem suport el potencial de Catalunya serà imparable“, afirma la patronal.

Totalment gratuït

La seva intenció és “posar en contacte empreses compromeses amb l’economia de Catalunya perquè treballin plegades per donar-hi un nou impuls en temps de crisi. Es tracta de posar en contacte les empreses i els professionals entre ells, però també amb els consumidors. I per ser-hi present només cal voler-ho: és totalment gratuït.

Tampoc es demana la ideologia de ningú per afegir-se a xHub, però ja en formen part empreses compromeses en tots els projectes de l’economia sobiranista, com ara Petrolis Independents –la cadena de gasolineres de Joan Canadell i el seu soci, Jordi Roset, que també forma part d’Anem x Feina–, i Mutucat, entre d’altres. De fet, ja s’hi poden trobar una quarantena d’empreses i autònoms, entre els que formen part dels associats –que apareixen destacats a la portada– i els que simplement ofereixen els seus serveis, que es poden trobar utilitzant el cercador de la web.

Tot i que ja funciona, la presentació oficial es farà el dijous 14 de gener a les 11.30h, en un acte telemàtic per explicar-ne els detalls. “En aquesta època de crisi econòmica provocada per la pandèmia i per les restriccions de mobilitat, internet s’ha convertit en un element imprescindible per a tots els sectors econòmics, per a les empreses grans i per a les petites i també per als autònoms. És per això que des d’Anem x Feina creiem que és imprescindible crear un espai virtual de trobada d’empreses”, expliquen els responsables de la patronal en el comunicat.

Segons anuncien, “les empreses i autònoms interactuaran entre ells a XHub i es podran oferir serveis específics i de proximitat”. A més a més, es vol que la web sigui “un aparador per a petites i mitjanes empreses i autònoms amb poca
presència a internet”, ja que ha de ser “un portal de referència per als consumidors”
. La intenció és afavorir també que sorgeixin “projectes col·lectius entre emprenedors de diferents sectors amb un intercanvi constant d’experiències i coneixements”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Júlia Ferrer Crespo Mar Màgic sl. a febrer 11, 2021 | 14:23
    Júlia Ferrer Crespo Mar Màgic sl. febrer 11, 2021 | 14:23
    Es una magnifica iniciativa ,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa