Anem x Feina organitza una fira per “propiciar el consum políticament responsable”

La patronal independentista Anem x Feina organitza la segona fira en què “empreses compromeses amb el país” es trobaran per “fer xarxa” i contactar directament amb els consumidors. Sota el lema Consum responsable, som Empresa, fem País, l’Anem x Fira començarà aquest dissabte dia 23 d’octubre a la Plaça de la Catedral de Lleida. Allà, de 10 a 20h es podran trobar les empreses i els consumidors per mostrar que “el teixit empresarial català té clar cap a on vol anar”.

Es tracta de la segona fira organitzada per la patronal independentista, que vist l’èxit de la primera edició a Vic ha impulsat aquesta trobada, aquest cop a Lleida. L’organització considera que es tracta d’un “revulsiu” per “crear sinèrgies” i facilitar la sortida de la crisi econòmica derivada de la pandèmia. “És un punt de trobada per propiciar el consum políticament responsable, amb empreses compromeses amb el país“, reivindica la patronal, que recorda que aquests mateixos valors són els que regeixen l’xHub, un altre punt de trobada d’empreses i aparador pels consumidors, però online.

Comentaris

  Gonzalo Octubre 21, 2021 | 14:51
  Poned la lista completa de todas esas empresas, por favor. Así sabré donde NO gastar mi dinero.
   Aigualit Octubre 22, 2021 | 10:07
   Gonzalo, no tenen ous de posa la llista, ja sabem que els lazis només son valents quan van en manada. Ni per posar la llista tenen collons.
  Uyuyui Octubre 21, 2021 | 19:54
  Estoy ansioso por saber las empresas de consumo estratégico ....espero que salga la lista ...porque a lo mejor no estoy consumiendo estratégicamente ...
  Miren Octubre 21, 2021 | 20:44
  No cal que feu cap llista, ja cercarem on trovar-vos. Per fi us heu decidit, em sembla d'allò més bé la iniciativa. Endavant!
  Josep Octubre 22, 2021 | 07:39
  Gastalo esterilizando a tu madre para que no vuelva a parir un engendro como tu

Nou comentari