El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anem x Feina obre un cicle de trobades per reactivar les empreses catalanes
  • CA

Anem x Feina ha decidit tornar a la presencialitat amb un cicle de trobades i conferències amb persones rellevants del teixit empresarial català. La primera la farà David Nogué, CEO de l’observatori Eixos i es titularà La informació com a clau del teixit empresarial. Segons ha explicat l’entitat en un comunicat, aquesta és la seva iniciativa més recent per “reprendre les trobades presencials entre empresaris” i la “necessitat de tornar a la normalitat”.

Segons ha descrit el comunicat de l’entitat, els cicles es faran mensuals i aplegaran a diferents empresaris de sectors diversos per parlar d’algunes de les necessitats del teixit empresarial. Aquesta primera trobada -que serà l’11 de març a la Societat Gastronòmica Sent Soví, al carrer Lluís el Piadós, 6 de Barcelona.- girarà entron a la comunicació i la informació en les companyies. Eixos -d’on Nogués n’és el màxim responsable- és la consultora de l’àmbit econòmic que es dedica a l’elaboració d’informes a partir de dades provinents del treball de camp propi, dades obertes de les administracions públiques, però també d’algunes institucions privades.

El teixit empresarial català, molt ressentit per la pandèmia, necessita recuperar la normalitat, la vitalitat dels negocis i l’intercanvi de coneixement”, ha recordat el comunicat d’Anem x Feina. En aquest sentit, l’entitat ha afegit que han estat temps complicats pels negocis i el teixit empresarial, sobretot en el sector turístic i que “tenen la voluntat d’activar de nou els contactes entre els petits i mitjans empresaris i autònoms de la casa”.

Pel que fa a les següents reunions programades pels pròxims mesos, l’entitat no ha mencionat qui les liderarà o quins temes tractaran. El aque si que ha recordat és que les places són limitades i totes les trobades giraran entorn al “diàleg empresarial” i la necessitat de crear vincles després d’una llarga temporada de confinament, pandèmia i pèrdues dins del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa