El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
11Onze fitxa un especialista en banca ètica

“Si m’hi integro és perquè 11Onze és una banca ètica. I aquest és el meu somni, un banc amb principis, que no estafi a ningú”, explica Arcadi Sala-Planell, soci i fundador del despatx BBS Advocats. Sala-Planell i el seu equip fa dues dècades que treballen a fons el dret bancari, sovint en contraposició als interessos de la banca tradicional. Venen de guanyar casos de gran transcendència social com les preferents, les clàusules terra o les hipoteques abusives.

Arcadi Sala-Planell assessorarà 11Onze en la formació dels directius sobre les diverses normatives europees i, en especial, sobre les pràctiques a evitar, sovint molt habituals en el funcionament de la banca tradicional, que s’apliquen en favor del compte de resultats dels bancs -com, per exemple, les comissions abusives- i que afecten negativament els interessos dels clients.

“La gent necessita una entitat catalana, amb un funcionament ètic i de proximitat”, explica Sala-Planell, que afegeix que “psicològicament, aquest banc neix de la mateixa manera que ho van fer les caixes catalanes ara fa més de cent anys, amb innovació i vocació de servei. Un banc, a més, adaptat a la gent jove i amb un fort component tecnològic que facilitarà l’accés i la gestió a través d’aplicacions descarregables als dispositius mòbils”. Arcadi Sala-Planell formarà part estructural de l’activitat d’11Onze, un banc que té previst entrar en funcionament al llarg del primer semestre de 2021

Més notícies
Gemma Vallet s'incorpora a 11Onze

Gemma Vallet, nova Directora de Màrqueting del banc 11Onze

Notícia: Gemma Vallet, nova Directora de Màrqueting del banc 11Onze
Comparteix
És cofundadora de diferents empreses, com Mimoke, una empresa d’alta joieria, ètica i sostenible

El banc 11Onze tanca la ronda de finançament en 10 dies

Notícia: El banc 11Onze tanca la ronda de finançament en 10 dies
Comparteix
Els responsables de l'entitat preveia dedicar vuit setmanes a la cerca "proactiva" de fons i no ha calgut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa