TV3 retira un capítol de la producció ‘X, la sèrie’ on les Tres Bessones parlaven del clítoris

La dibuixant Roser Capdevila posa el cas en mans d'advocats

TV3 ha retirat de la seva web el tercer capítol de la producció X, la sèrie on les protagonistes de Les tres bessones parlaven del clítoris i d’altres qüestions de temàtica sexual, segons ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar l’ACN. La dibuixant de les populars bessones, Roser Capdevila, ha afirmat al rotatiu que no se li ha demanat permís per utilitzar els personatges i ha posat el cas en mans d’advocats. Segons ha pogut saber l’ACN, la CCMA té els drets de difusió audiovisual de Les tres bessones, però amb tot ha decidit retirar el capítol de manera preventiva. L’episodi, d’uns 13 minuts de durada, utilitzava les tres bessones en un fragment d’uns 2 minuts.

Comentaris

  lia2 02/04/2021 7:03 pm
  El problema no és, si es parla del clítoris o del penis...!! S'han utilitzat els personatges, creades per una autora , sense cap autorització de la Roser Capdevila, el problema rau en l'arbitrarietat de les decisions preses per "directius" de TV3 sense respectar " els drets de l'autora". I punt!
  un trastornao 02/04/2021 2:20 pm
  Fray Mosén Junqueras ......¿de quien depende la CCMA ? , pues de si !!! de manos de ERC , !!alabado sea el señor !! que nos aparte del camino de la perdición !! oremos !!
  Loli 02/04/2021 12:52 pm
  Noticia profética. En la futura República Islámica de Cataluña, las mujeres sufrirán de ablación.
  Andreuza 02/04/2021 10:35 am
  Perquè TV· s'entesta en fer passar vergonya als catalans i les catalanes. Potser qui ha decidit això no en te de clítoris..... Lo dit....vergonya.
  Cèlia CalLlops 02/04/2021 9:44 am
  Les bones catalanes no tenim d'això, que s'han cregut. Això només ho tenen a Madrid,!!!
  Cèlia CalLlops 02/04/2021 9:31 am
  Les bones catalanes no tenim clítoris,!!!!!!!! faltaria mes,!!!! D'aixo només en tenen a Madrid.
  Estruch 02/04/2021 9:10 am
  Molt m'imagino que les comissàries de gènere de TV3, que son les que decideixen què es fa i què no es fa a TV3 fins a l'últim detall, son les que van voler convertir les tres bessones en un pamflet feminista.

Nou comentari