El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Els Matins’ amb Ariadna Oltra, molt similar a l’etapa anterior
  • CA

Els Matins han engegat una temporada nova amb part de la plantilla renovada. El canvi més evident, la nova presentadora que tenen al capdavant: aquest ha estat el primer programa d’Ariadna Oltra, que torna a un dels espais que més la van ajudar quan començava en el món periodístic. Els teleespectadors tenien ganes de veure com s’adaptaven a la marxa de Lídia Heredia, la fins ara presentadora i editora del format matinal de TV3. Després de més de deu anys com a cara visible, a principis d’any decidia canviar de vida i marxar a fer de corresponsal als Estats Units. Ara el conduirà l’Ariadna, com dèiem, que ha engegat l’emissió en un dia clau i ple d’actualitat. El tema principal? L’inici del curs escolar.

La primera entrevista en directe d’aquesta nova etapa ha estat l’home del dia, el conseller d’Educació, Josep G. Cambray. També comptaran amb Iolanda Segura, portaveu del sindicat USTEC. L’objectiu és seguir l’inici escolar des de diferents escoles, les que tornen a omplir-se després de l’estiu.

“Bon dia, són les vuit el matí del dia que TV3 estrena temporada i que els nens tornen a l’escola. Som a Els Matins, comencem“, ha saludat la presentadora a l’audiència de TV3 que s’haurà d’habituar a veure-la a ella quan sintonitzin Els Matins a primera hora. Juntament amb les companyes de la taula, han fet un repàs a les notícies del dia i també a les previsions d’una setmana intensa gràcies a la Diada.

Els Matins manté l’estil i to habitual en el primer programa de la nova temporada

Ariadna Oltra ha demostrat serenor i taules en aquests primers minuts de programa, el que continua amb l’estil habitual mentre analitzen les claus del dia i tota l’anàlisi de l’actualitat. La cadena confia que la presentadora captivi els teleespectadors, els que tenen per tònica sintonitzar la cadena per informar-se de què marcarà la jornada. Aquesta serà una primera emissió marcada pel monotema de l’educació, una arrancada de curs que centrarà l’escaleta en ser el tema central del dia. L’estil ha estat el mateix que a l’etapa amb la Lídia Heredia, una fórmula que ja funcionava i han optat per no canviar gaire.

Més notícies
Lídia Heredia s'acomiada dels Matins - TV3
Lídia Heredia s’acomiada d”Els Matins’ de TV3 visiblement emocionada
Vídeo: Lídia Heredia s’acomiada d”Els Matins’ de TV3 visiblement emocionada
Comparteix
La presentadora ha agraït la confiança de l'audiència abans de traslladar-se a Washington
Marc Clotet triomfa a l'Au Pair de TV3
Marc Clotet triomfa com a cangur en un ‘Au Pair’ de TV3 molt aplaudit
Notícia: Marc Clotet triomfa com a cangur en un ‘Au Pair’ de TV3 molt aplaudit
Comparteix
L'actor i membre del jurat d'Eufòria ha ajudat la cadena a fer una bona audiència
Ricard Ustrell, a la presentació de TV3 - Mireia Comas
Ricard Ustrell: “‘Col·lapse’ serà un refugi en una tardor apocalíptica”
Notícia: Ricard Ustrell: “‘Col·lapse’ serà un refugi en una tardor apocalíptica”
Comparteix
ENTREVISTA al presentador de la gran aposta de TV3 per als dissabtes a la nit
Helena García Melero i Agnès Marquès presentaran les dues apostes de TV3 - Mireia Comas
TV3 potencia l’entreteniment: humor irreverent i molts programes nous
Notícia: TV3 potencia l’entreteniment: humor irreverent i molts programes nous
Comparteix
La cadena de televisió inicia una nova etapa a partir del dilluns dia 5, en què començaran a emetre moltes apostes innovadores

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sols canvis de cadires I eliminació del no obedients a, ERC a setembre 05, 2022 | 13:13
    Sols canvis de cadires I eliminació del no obedients a, ERC setembre 05, 2022 | 13:13
    Han canviat els mobles , les figures eternes a TV3 s'han mogut de cadira. Entenc que el gran canvi que anuncien es lita a treure el FAQS, el Dante I la Rahola. I els que queden a callar que us pot passar related
  2. Icona del comentari de: Sup Marcos a setembre 05, 2022 | 15:19
    Sup Marcos setembre 05, 2022 | 15:19
    Años sin ver tv3, y no la echo en falta. Mas bien me crea repulsión, el ver tanto mercenario al servicio del tripartito de toda la vida. Ya no entra en mi casa a través de la pantalla, mas basura de periodistas comprados y tertulianos ??????no tengo calificativo porque son inclasificables, lo gracioso es que ellos cuando hablan se sientes importantes y se creen toda la mierda que vomitan de las consignas del partido.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa