TV3 emetrà, aquesta nit, l’últim capítol nou de la temporada d’estiu de Joc de cartes. L’escenari? Un de molt típic durant aquests mesos de juliol i agost, Platja d’Aro. Quin serà el millor local d’aquest municipi de la Costa Brava? En el vídeo promocional que han publicat a les xarxes socials, ja s’intueix que hi haurà moments divertits i crítiques entre els restauradors. Per exemple, el presentador ficarà el dit a la ferida quan pregunti a un dels participants si el llamàntol que ha servit és congelat: “Sí, sí que ho és”, es veurà obligat a confessar.
“No m’agrada gens, però tinc molta gana”, dirà una altra per referir-se a una de les propostes dels rivals. I, finalment, ens deixen veure un tastet d’una petita esbroncada entre Marc Ribas i una de les participants quan ell li digui que s’estava equivocant en una tècnica: “Començo per la punta, sí, començo per on em surt i encara més a casa meva“.
🛵💨 Quin és el millor restaurant de Platja d’Aro? Estigues atent perquè en Marc Ribas ho té tot a punt per descobrir-ho 🧆🥩
— 3Cat (@som3cat) September 3, 2025
▪️Dimecres, a les 22.05, “Joc de cartes estiu”
A la plataforma 3Cat i a TV3📺#JocDeCartesEstiu3Cat pic.twitter.com/u1KD6wK1lS
Quins restaurants participen en el Joc de cartes estiu de Platja d’Aro?
El primer restaurant de Platja d’Aro que intentarà convèncer amb els seus plats és el Pura Brasa, amb el Xavier Algar i el Xavi González al capdavant. Aquesta és una braseria immensa, amb cuina oberta i unes vistes espectaculars que servirà carn de la bona. A les crítiques que es poden llegir online, molta gent lamenta que el servei sigui molt lent i tampoc no posen gaire bé el menjar. Caldrà veure si, en aquesta ocasió, la imatge que ofereixen és millor. Entrecot, costellada, filets, hamburgueses… Per què es decantaran els altres? Algun acabarà sent el plat estrella de la nit?
De tots els restaurants davant la platja que tenen, l’equip de Joc de cartes estiu degustarà la proposta de La Tasketa del Mar. Iván Fleta i Jaume Garcia els esperen amb les seves tapes, els arrossos i els productes del mar. Diuen que tenen molt bon humor, caldrà veure si això és suficient per caure bé als rivals i aconseguir que no els puntuïn a la baixa. Les fotos dels plats tenen molt bona pinta i a la carta hi pots trobar un munt de tapes, amanides, peixos, cinc arrossos diferents i dues fideuades.

I canviarem d’estil de menjar quan arribin a L’italianini, on Isabel i Sara Triola, mare i filla, defensaran el menjar italià casolà. Els productes que fan servir diuen que són tots d’elaboració pròpia, ja que els cuina la parella de la Sara. Si fem cas a les ressenyes de Google, aquest és el millor valorat de tots tres. Plats servits amb molt de gust, propostes de tota mena i qualitat en el menjar. La gent sembla que hi surt encantada, així que deuen confiar que també ho faci Marc Ribas i la resta de competidors de la nit. El guanyador o guanyadora dels 3.000 € de premi el descobrirem ben aviat.