Marc Ribas visitarà Tarragona per intentar trobar el millor plat tradicional de la zona en el Joc de cartes d’aquesta nit. En aquesta ocasió, tastarà algunes de les receptes més famoses d’una terra de plats boníssims i de fama internacional. No tot són arrossos, però de ben segur que hi haurà més d’un que aprofitarà per delectar-se amb un plat ben carregat. En el vídeo promocional que han publicat, se sent el presentador queixar-se d’un error que comet un dels participants: “Havíeu vist algun cop calamars que fossin calamarsets?”. I també hi haurà mal rotllo entre els competidors, pel que sembla, ja que una d’elles s’ha queixat d’haver tingut gent d’altres restaurants al seu local “per espiar-la”.
Quins són els locals que han seleccionat en aquest càsting? En primer lloc, TV3 ens mostrarà com és per dins El Trull de Jorge Piera. Aquest restaurant de Tarragona ciutat està especialitzat en cuina catalana tradicional. Entre els plats que trobem en el seu menú, destaquen els caragols a la llauna, la gamba vermella i la botifarra de pagès entre moltíssimes opcions de carn a la brasa.
Joc de cartes entrarà a la cuina d’un altre restaurant de la ciutat de Tarragona. El Canteo Gastrobar del David Vélez es presenta com una opció boníssima per gaudir d’unes bones tapes i uns vins excel·lents. Les típiques croquetes, una taula de formatges, braves… però també entrecot i canelons XL es poden trobar en aquest local.

Els arrossos també tindran presència en el Joc de cartes de Tarragona
Després, arribarà el torn de La Xeriueta d’Altafulla amb el Joan Tomàs com a defensor. Ells aposten pel producte de proximitat i tots els ingredients que tenen a l’abast en aquest territori. Tenen musclos a la brasa i ostres naturals, coques d’escalivada i moltes opcions de peix i carn cuinats de diferents maneres.
I també Roda de Berà tindrà representació en el concurs culinari d’aquesta nit. La Laura Bellino està al capdavant del Sargantana, especialitzat en arrossos i també en la cuina mediterrània d’autor. Tenen entrants amb molt bona pinta com musclos a la planxa o flors de carxofa amb foie, carns, peixos i quatre tipus d’arrossos en la seva carta.