El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
iSabadell i Totmedia es reforcen
  • CA

 

iSabadell, el digital de referència de la cocapital vallesana, i Totmedia han arribat a un acord de col·laboració que permetrà una estratègia conjunta de creixement a la comarca. El diari sabadellenc, en actiu des de fa cinc anys, se suma a un bloc comercial i periodístic que permetrà cobrir la pràctica totalitat del Vallès Occidental, en paral·lel a publicacions de llarga trajectòria, com Tot Sant Cugat, i a les noves ofertes de Món Terrassa, BellaterraDiari i Tot Rubí. 

L’acord també implica una progressiva convergència a nivell informatiu i tecnològic, en la via de reforçar el Grup Totmedia al capdavant de la informació de proximitat -i en català- en les àrees amb més concentració poblacional del país. L’audiència d’iSabadell (48.290 navegadors únics i prop de 150 mil pàgines vistes, segons la medició d’OJD corresponent al mes d’octubre) també se sumarà al conjunt del grup que lidera El Món com a capçalera nacional.

L’acord entre iSabadell i Totmedia tindrà una vigència immediata i ha estat signat per Jordi de Arriba, director del diari; Ramon Grau, president de Totmedia i Xavier Grau, adjunt a la direcció general del grup.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa