El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra entre els fans d’Eufòria per la inesperada expulsió de la semifinal
  • CA

Eufòria ha tornat a oferir una gala d’infart amb sorpreses i molt drama. La primera notícia que han ofert ha encantat als teleespectadors de TV3, per això, ja que s’ha confirmat que els concursants actuaran en un segon concert al Palau Sant Jordi. L’èxit de vendes del concert del dia 16 de juliol ha estat tan impactant, que els organitzadors han decidit que també hi cantin l’endemà. Les entrades ja estan a la venda, les que podrien tornar a esgotar-se en menys d’una setmana.

Les bones notícies han quedat aquí, però. La gala ha deixat moments molt i molt comentats i Twitter ha tret fum amb els comentaris de l’audiència. El que més ha impactat? La decisió del jurat de nominar la Scorpio i la Núria, que estaven a les portes de passar a la segona semifinal del programa. No ha agradat que enviessin la Scorpio a la zona de perill, ja que aquest divendres havia ofert la seva millor actuació de tot el concurs. La gran majoria considera que ha estat molt injust que deixin passar l’Edu quan, clarament, té menys nivell que ella.

Debat a Twitter a favor i en contra de l’expulsió de la Scorpio

Arribats a aquest punt, en el que la Núria era nominada per culpa d’una actuació molt difícil en la que havia desafinat molt, tothom donava per fet que ella seria l’expulsada perquè ho havia fet molt pitjor que la seva rival. La gran sorpresa arribava quan el públic decidia, amb el 63% dels vots, que havia de ser la Scorpio l’eliminada.

La jove catalana havia ofert una actuació de 10 en interpretar Fuego d’Eleni Foureira, la cançó que més va triomfar d’aquella edició d’Eurovisió. Finalment, però, el públic premiava l’estabilitat de la Núria i castigava la Scorpio amb l’expulsió a les portes de la segona semifinal. Ella és, segurament, qui havia experimentat una evolució més evident… però això no li ha servit per convèncer el públic. Un cop expulsada, la noia no ha dubtat en fer una última actuació plena de ràbia i amb moviments exageradament sensuals per demostrar que ja li era tot igual.

A Twitter, com dèiem, s’ha generat una guerra entre aquells que defensaven l’expulsió i els altres que es mostraven molt indignats amb la decisió final. Hi ha molts en contra de la seva expulsió, que acusen el programa de fer trampes: “Ho sento, però la Scorpio es mereixia estar a la final. L’han cagat” i “Avui marxa, per mi, la millor concursant d’Eufòria tot havent demostrat que és una artista 360. Ens veiem al Sant Jordi, Scorpio”.

I encara més persones a favor que l’hagin fet fora: “Ho sento, però més que Fuego eren galls. No sap cantar sense cridar, a banda que va de xula i creguda”, “Ha sobrat el moment final de la Scorpio i ha sobrat la Scorpio a Eufòria en general”, “Scorpio, primera balada sense ornamentació ni ximpleries… Pam, fora! Ja era hora! La prepotent dels nassos” o “Vaig a mirar el programa només per veure com foten fora la Scorpio. Ja era hora!” són alguns dels missatges que han escrit.

El Triquell, primer finalista d’Eufòria

Deixant de banda l’expulsió de la Scorpio, la que la deixa a les portes de la segona semifinal d’Eufòria, també cal comentar la resta d’actuacions de la nit. El preferit va ser el Triquell, que va deixar tothom amb la boca oberta amb la seva interpretació de Grace Kelly de Mika. El repte era majúscul, sobretot pels aguts i la veu de falset que havia de mantenir durant tota l’actuació. La sorpresa va ser que la va bordar i va demostrar que té més registre vocal del que semblava. El jurat va voler premiar el seu esforç i, sobretot, l’evolució que ha fet durant el concurs. El premi? Fer-lo favorit i permetre que passi directament a la gran final d’Eufòria, a la que només hi haurà tres concursants. La Marta Torné l’ha felicitat per aconseguir arribar-hi i l’ha deixat molt impactat en recordar-li que això vol dir que, ara mateix, té un 33% de possibilitats de guanyar el concurs. Encara falta saber qui seran els altres dos que lluitaran pel premi, el que descobrirem divendres vinent en la segona semifinal.

El Triquell, primer finalista d'Eufòria - TV3
El Triquell, primer finalista d’Eufòria | TV3

Les altres actuacions

Pel que fa a la resta d’actuacions, una de les més aplaudides va ser la de la Mariona. La jove va interpretar la versió catalana de la cançó principal de Vaiana, una de les pel·lícules més noves de Disney. Va reconèixer que era un somni fet realitat per ella, el que va aprofitar per presumir de veu i caràcter dolços.

El Pedro va mostrar la seva cara més trista amb Tornarem de Lax’n Busto, però el nivell va ser alt i va passar a la segona semifinal sense problemes. En part, també gràcies al duet que va marcar-se amb el Triquell en una actuació increïble en la que interpretaven Under pressure de Queen i David Bowie.

L’Edu, per la seva banda, va cantar un Sex bomb de Tom Jones que feia molt amb ell. Afinació perfecta i una actitud encara millor, dos elements que no van ser prou per a la gran majoria de teleespectadors que continuen pensant que han fet fora concursants molt millor que ell. El duet amb la Mariona va ser apoteòsic, amb tothom aplaudint la bona parella que fan i desitjant que algun sigui comencin a sortir.

Més notícies
La Clàudia d'Eufòria reconeix com viu el moment - Catalunya Ràdio
La Clàudia d’Eufòria, crítica amb el mecanisme del programa de TV3
Notícia: La Clàudia d’Eufòria, crítica amb el mecanisme del programa de TV3
Comparteix
La jove lamenta que els primers eliminats no tenen les mateixes oportunitats que la resta
'Eufòria' comença amb el format nou dels duets - TV3
Arriben els primers duets a ‘Eufòria’: la semifinal, amb mecànica diferent
Notícia: Arriben els primers duets a ‘Eufòria’: la semifinal, amb mecànica diferent
Comparteix
TV3 ha sorprès en adoptar canvis importants per a la semifinal d'aquest divendres
L'Edu i la Mariona formen parella artística -- TV3
La química entre l’Edu i la Mariona protagonitza els assajos d’Eufòria
Notícia: La química entre l’Edu i la Mariona protagonitza els assajos d’Eufòria
Comparteix
Els dos concursants interpretaran una cançó molt romàntica en la primera gala amb duets
Gerard Piqué i Shakira haurien trencat - Europa Press
Treuen a la llum més detalls sobre l’amant de Gerard Piqué
Notícia: Treuen a la llum més detalls sobre l’amant de Gerard Piqué
Comparteix
El futbolista hauria enganyat la cantant amb una hostessa "d'uns 20 anys"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofia a juny 04, 2022 | 13:19
    Sofia juny 04, 2022 | 13:19
    El públic que va votar va ser poc partidari d'un tipus de dona que mostrava un determinat "empoderament" d'estil feminista extrem i deshinibidament primari-groller, sense cap respecte per a ella mateixa ni per ningú.
  2. Icona del comentari de: muntsa lacima a juny 04, 2022 | 17:09
    muntsa lacima juny 04, 2022 | 17:09
    A mi, guany qui guanyi, penso que la Scorpio es presenti quan aprengui educació.Si voleu enmirallar adolescents, curs de saber estar,quina paia que diria ella.
  3. Icona del comentari de: Joan de Besalu a juny 05, 2022 | 16:16
    Joan de Besalu juny 05, 2022 | 16:16
    La Mariona mai cap repte ni dificultat, nomes elogis ho sento pero penso que fa dies tindria que se fora nena mimada
    • Icona del comentari de: Mireia Pons Escoda a gener 07, 2023 | 22:56
      Mireia Pons Escoda gener 07, 2023 | 22:56
      Va guanyar la Mariona perqué es la que va cantar millor .
  4. Icona del comentari de: Jbs a juny 08, 2022 | 22:17
    Jbs juny 08, 2022 | 22:17
    El jurat ha deixat a la Scorpio en mans del public, el public ha decidit. No veig d’on surt tanta polemica!
  5. Icona del comentari de: Anònim a juny 10, 2022 | 21:20
    Anònim juny 10, 2022 | 21:20
    jurats l'eu cagat ben bona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa