El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canvi de noms a Catalunya Ràdio en la nova temporada d’estiu
  • CA

L’estiu s’apropa i, amb ell, l’inici de les noves temporades de les ràdios i les televisions. Catalunya Ràdio acaba de fer oficial els noms dels presentadors i presentadores estrella d’aquesta època més fresca, que canviarà de cares per informar i entretenir d’una manera més festiva. Una de les veus que més sonaran durant aquestes setmanes de juliol i agost serà la de la Marina Romero, escollida com a substituta de la Laura Rosel al capdavant d’El Matí de Catalunya Ràdio.

A partir del 18 de juliol i fins al 28 d’agost, la sentirem a ella a bord del programa estrella de l’emissora. La periodista es mostra entusiasmada amb la possibilitat de fer el relleu a la locutora habitual: “La ràdio serà la millor companyia que podreu trobar. Tindrem el telèfon ben obert per escoltar-vos i compartir aquestes primeres vacances sense limitacions ni restriccions amb vosaltres”.

L’estructura de la graella continuarà sent l’habitual. I què més torna a Catalunya Ràdio? Adam Martín, que es posarà al capdavant de les tardes de l’emissora per tercer estiu consecutiu: “Hi haurà un equip molt jove i estic segur que ens ho passarem molt bé. Estic molt content”. Ell s’hi estarà a La tarda d’estiu fins a les set del vespre, quan començarà el Tot costa per analitzar l’actualitat esportiva. A les 20:30h emetran el Catalunya nit per repassar les notícies més importants del dia i, a les 21h, faran L’hora del podcast amb continguts digitals destacats.

Roger Carandell i Marta Montaner, als caps de setmana

I els caps de setmana? Hi haurà El suplement de l’estiu, que ocuparà tota la franja del matí de dissabte i diumenge amb Roger Carandell i Marta Montaner al capdavant. Ho estan fent molt bé a Adolescents XL i sembla que l’emissora els hi ha volgut agrair amb aquesta oportunitat.

També volen potenciar la cultura, a qui deixen un espai en la graella amb Cafè europa, Les muses o Galaxia Euterpe d’Àlex Gorina.

Més notícies
El Joan reacciona a la seva expulsió d'Eufòria - TV3
El Joan d’Eufòria revela quin és el gran hàndicap del programa
Notícia: El Joan d’Eufòria revela quin és el gran hàndicap del programa
Comparteix
El darrer expulsat del concurs de TV3 s'ha sincerat i ha tret a la llum quin creu que és el principal problema del programa
Helena García Melero passarà als matins de TV3
Canvi de cromos estratègic entre dos programes estrella de TV3
Notícia: Canvi de cromos estratègic entre dos programes estrella de TV3
Comparteix
La cadena de televisió catalana ha decidit fer una modificació de la graella i un relleu de presentadors encara més sorprenent
La Mariona, sincera en la classe d'Eufòria - TV3
La Mariona i el Triquell, protagonistes de la classe terapèutica d’Eufòria
Notícia: La Mariona i el Triquell, protagonistes de la classe terapèutica d’Eufòria
Comparteix
Carol Rovira, la professora d'interpretació, fa que els concursants ho donin tot en la preparació de les actuacions
L'Elena Gadel presumeix de fills a Instagram - TV3
Elena Gadel, amb la boca oberta per les divertides ocurrències dels fills
Notícia: Elena Gadel, amb la boca oberta per les divertides ocurrències dels fills
Comparteix
La membre del jurat d'Eufòria ha fet riure els seguidors amb dues anècdotes hilarants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa