El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els serveis socials feien seguiment del cas de la dona assassinada a Ripoll
  • CA

Més de 200 persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament de Ripoll per condemnar l’assassinat de la dona aquest diumenge presumptament a mans del seu fill. S’han fet cinc minuts de silenci amb la presència de membres de l’equip local, Consell Comarcal i altres institucions i veïns. L’alcalde, Jordi Munell, ha dit que la ciutat està “en xoc” i ha condemnat els fets. També ha confirmat que el Consorci de Benestar Social del Ripollès estava fent seguiment a la família. La Generalitat ha activat el protocol per feminicidi. Els Mossos d’Esquadra continuen buscant el primogènit de la víctima com a principal sospitós de l’apunyalament. El fill va fugir després de matar la mare acompanyat d’una altra persona. El consistori ha decretat aquest dilluns dia de dol oficial.

Els fets es van produir cap a les 9 del matí. Un cop la policia va rebre l’avís, es va dirigir fins al lloc dels fets, i van trobar la dona malferida per arma blanca. Tot i l’esforç dels serveis sanitaris, que van atendre la dona al lloc dels fets, no va ser possible salvar-li la vida. Segons va poder saber El Món, la policia catalana va activar un dispositiu ampli per trobar el jove que encara continua. El noi amb qui va fugir està també en cerca i captura.

La mort d’aquesta dona va arribar enmig d’un cap de setmana llarg que va començar amb diverses morts tràgiques. La primera es va produir dissabte a les vuit del matí, quan un conductor de 24 anys va envestir una ciclista de 35 anys, fet que li va provocar la mort. El jove va fugir del lloc dels fets, però els Mossos d’Esquadra van aconseguir localitzar-lo, li van fer la prova d’alcoholèmia, i va resultar que anava borratxo. Se’l va detenir per homicidi imprudent.

Un altre home va perdre la vida per accident de trànsit. En aquest cas, va ser un motorista, que va morir en un accident a Cassà de la Selva, a la carretera que va fins a Llagostera. Els sanitaris van assistir l’home al lloc dels fets, però no van poder evitar que el motorista morís. L’accident va provocar retencions importants entre Cassà i Llagostera. I per altra banda, ahir es va trobar mort un home de 72 anys que havia desaparegut el divendres a la tarda a Valls (Alt Camp). Afortunadament, els Mossos sí que van informar que s’havia trobat una noia de 22 anys que havia desaparegut a Figueres aquest passat dijous.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa