El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor un motorista a Cassà de la Selva
  • CA

Un motorista ha mort aquest dissabte després d’accidentar-se a la C-65 al terme municipal de Cassà de la Selva (Gironès). Encara s’estan investigant les causes de l’accident, però segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el conductor s’ha accidentat a la carretera que va de Cassà a Llagostera. El motorista ha perdut la vida per culpa de l’impacte. Al lloc dels fets s’hi has desplaçat diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, així com algunes unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris han assistit el motorista al lloc dels fets, però no han pogut evitar que l’home morís. L’accident ha provocat retencions importants entre Cassà i Llagostera.

Està sent un dissabte amb forces incidents a les carreteres catalanes. El cap de setmana ha començat amb una tragèdia a Quart (Gironès). Un noi de 24 anys que anava borratxo ha matat una ciclista de 35 anys cap a les vuit del matí. El jove ha fugit del lloc dels fets, però gràcies a la col·laboració ciutadana ha estat localitzat i se li ha pogut fer una prova de detecció l’alcoholèmia, i ha donat “com a resultat la taxa penal de 0,87 mg/l“, segons els Mossos d’Esquadra. És per aquest motiu que el noi ha estat detingut immediatament. La dona ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort.

Per altra banda, un cotxe ha sortit de la via i s’ha precipitat per un barranc de cinc metres al Coll de Comiols aquest dissabte al migdia, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Segons apunta l’ACN, el vehicle ha quedat atrapat en una zona arbrada i d’esbarzers, i set dotacions dels Bombers han treballat per rescatar els ocupants del cotxe: dues persones i dos gossos. Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) els han atès i no han patit ferides de consideració.

I a Girona s’ha viscut un gran ensurt quan aquest migdia un home ha perdut el control del seu cotxe i ha arrossegat dues parades d’un mercat d’artesania que se celebra a la ciutat. L’atropellament s’ha produït cap a la una del migdia i ha tingut lloc a l’avinguda de Ramon Folch, a tocar dels Jutjats de Girona. El cotxe circulava a poca velocitat, però ha pujat al tronc central i ha arrossegat una parada d’aliments i un altre estand de dolços i llaminadura el conductor hauria patit un problema de salut o indisposició i hauria estat un policia qui hauria accedit dins del viatge per aturar el cotxe amb el fre de mà. Per sort, l’incident no ha deixat cap ferit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cassanenc. a octubre 30, 2021 | 19:15
    Cassanenc. octubre 30, 2021 | 19:15
    Ciclistes i motoristes: penseu que sou els mésf ebles. No cometeu inprudències. Gran veritat. Però no hi ha res a fer........

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa