El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un conductor borratxo mata una ciclista i fuig
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte un home que hauria atropellat mortalment una ciclista a Quart (Gironès). Segons ha informat la policia catalana, l’autor d’aquest presumpte homicidi imprudent ha estat un jove de 24 anys i veí de Vilablareix que anava borratxo i ha fugit. Cap a les vuit del matí d’aquest mateix dissabte, per causes que s’estan investigant, un cotxe ha envestit una ciclista de 35 anys al quilòmetre 0,5 de la carretera GIV-6703 dins el terme municipal de Quart, a la coneguda ‘Pujada dels Àngels’. El xoc ha provocat greus ferides a la dona, que ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort.

La policia també informa que el jove de 24 anys ha fugit del lloc dels fets amb el cotxe després d’haver xocat contra la ciclista. No obstant, ha estat la col·laboració ciutadana la què ha aconseguit localitzar l’autor dels fets. Quan se l’ha enxampat, ha estat sotmès a les proves de detecció l’alcoholèmia, i ha donat “com a resultat la taxa penal de 0,87 mg/l“, segons els Mossos d’Esquadra. És per això que el jove ha quedat immediatament detingut com a presumpte autor d’un homicidi impudent i un delicte contra la seguretat viària. Es preveu que en les properes hores passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 112 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes durant aquest 2021. Un cop s’ha produït aquest incident, els Mossos d’Esquadra han activat tres patrulles, i s’han activat també dues dotacions dels Bombers, així com tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via en qüestió s’ha tallat en tots dos sentits de la marxa. Davant les greus ferides que ha patit la ciclista, ha estat traslladada d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona. Però malauradament, la dona de 35 anys ha acabat perdent la vida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Segur que el criminal es diu gunçal! a octubre 30, 2021 | 14:04
    Segur que el criminal es diu gunçal! octubre 30, 2021 | 14:04
    Aquests tipus de gent sin tots iguals, lluisos, gunçals o stranges, tot son deixalla!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa