El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un jove mata la seva mare a ganivetades a Ripoll
  • CA

Els Mossos d’Esquadra busquen un jove per haver matat presumptament la seva mare a ganivetades a Ripoll (Ripollès). Segons informa l’Agència Catalana de Notícies a través de fonts properes al cas, el noi hauria fugit de casa després d’haver atacat la mare. Els fets s’han produït cap a les 9 del matí. Un cop la policia ha rebut l’avís, s’ha dirigit fins al lloc dels fets, i han trobat la dona malferida per arma blanca. Tot i l’esforç dels serveis sanitaris, que han atès la dona al lloc dels fets, no ha estat possible salvar-li la vida. Segons ha pogut saber El Món, la policia catalana ha activat un dispositiu ampli per trobar el jove. El noi aniria acompanyat d’una altra persona, també en cerca i captura.

La mort d’aquesta dona arriba enmig d’un cap de setmana llarg que ha començat amb diverses morts tràgiques. La primera es va produir dissabte a les vuit del matí, quan un conductor de 24 anys va envestir una ciclista de 35 anys, fet que li va provocar la mort. El jove va fugir del lloc dels fets, però els Mossos d’Esquadra van aconseguir localitzar-li, li van fer la prova d’alcoholèmia, i va resultar que anava borratxo. Se’l va detenir per homicidi imprudent.

Un altre home va perdre la vida per accident de trànsit. En aquest cas, va ser un motorista, que va morir en un accident a Cassà de la Selva, a la carretera que va fins a Llagostera. Els sanitaris van assistir l’home al lloc dels fets, però no van poder evitar que el motorista morís. L’accident va provocar retencions importants entre Cassà i Llagostera. I per altra banda, ahir es va trobar mort un home de 72 anys que havia desaparegut el divendres a la tarda a Valls (Alt Camp). Afortunadament, els Mossos sí que van informar que s’havia trobat una noia de 22 anys que havia desaparegut a Figueres aquest passat dijous.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa