El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Expulsió sorpresa i una amenaça d’abandonament en un ‘Masterchef’ criticat
  • CA

Masterchef ha indignat els teleespectadors per segona setmana consecutiva. Els membres del jurat del concurs culinari de TVE han expulsat per sorpresa Patricia Conde, una decisió que l’ha deixat amb la boca oberta fins i tot a ella. La presentadora no s’esperava ser l’eliminada del programa, tenint en compte que els mateixos xefs havien reconegut prèviament que el seu plat era “el menys dolent” en comparació als dels altres nominats.

El jurat va tenir clar des del principi que el resultat de la prova no havia estat bo en general: “Ens heu presentat uns plats que no estan a l’altura de Masterchef Celebrity“. En el cas de Patricia, l’error hauria estat que els ingredients “no casaven” entre ells. Les crítiques als plats de Fernando i Manuel havien estat molt més dures, per la qual cosa ningú no va entendre que la fessin fora a ella.

Estic una mica en xoc”, reconeixia Patricia Conde. A les xarxes socials, els usuaris no han estat tan fins i han carregat contra el programa d’una manera brutal perquè consideren que l’han expulsat injustament. “Un altre tongo a Masterchef” és la frase que més s’ha repetit.

La discussió entre Normal Duval i Lorena Castell gairebé acaba en abandonament

Per una altra banda, del programa d’aquest dilluns cal destacar la gran esbroncada que van protagonitzar Norma Duval i Lorena Castell. La discussió s’originava per culpa dels crits que estava fent la col·Laboradora de Zapeando, que no dubtava en criticar la feina de la companya de males maneres mentre cuinaven en la prova per equips: “No porta sucre! No li poses sucre, t’estic dient! Fas el que vols i estem perdent el temps. Veig que no estàs fent res“, etzibava la catalana entre crits contra Norma Duval.

La vedette, molt emprenyada, s’ha afartat de les crítiques de Lorena i ha assegurat que volia abandonar el concurs perquè no podia més: “Bé, doncs marxo. Ja està. No em vull enfadar”, deia totalment convençuda d’abandonar el concurs. Lorena Castell, en adonar-se de la gravetat de la situació, acabava demanant-li perdó: “No ens enfadem. Tornem i em dius el que m’hagis de dir. És cert que a vegades dic les coses mentre crido. Perdona’m per cridar-te”.

Com era d’esperar, els membres del jurat han deixat clar que aquesta actitud no és bona: “En el meu restaurant, si un servei no va bé l’últim que espero del meu equip és que deixin el client sense menjar i que marxin”, les ha criticat Jordi Cruz.

Una nova emissió que ha fet enfadat els fans del programa, que ja la setmana passada van criticar l’expulsió de Ruth Lorenzo. Ara que també està fora Patricia Conde, queda clar que la repesca serà encara més interessant.

Més notícies
Expulsió sorpresa a 'Masterchef' - TVE
Expulsió inesperada a ‘Masterchef’: “Ha estat injust, pocavergonyes”
Notícia: Expulsió inesperada a ‘Masterchef’: “Ha estat injust, pocavergonyes”
Comparteix
La decisió del jurat no ha agradat gens als teleespectadors, que creuen que hi ha hagut 'tongo'
Edu, el segon expulsat de 'Masterchef' - TVE
Expulsió clara a ‘Masterchef’ després d’un dels pitjors plats del concurs
Notícia: Expulsió clara a ‘Masterchef’ després d’un dels pitjors plats del concurs
Comparteix
L'actor Eduardo Rosa marxa del concurs en una de les primeres decisions sense necessitat de deliberació
Candela Peña parla de la marxa de TV3 a 'Col·lapse'
Candela Peña deixa tothom bocabadat en dir per què la van fer fora de TV3
Notícia: Candela Peña deixa tothom bocabadat en dir per què la van fer fora de TV3
Comparteix
L'actriu ha rebut moltes crítiques per parlar en castellà durant l'entrevista al 'Col·lapse' de Ricard Ustrell
Mainat denunciarà TV3 per copiar 'OT' amb 'Eufòria' - TV3
Josep Maria Mainat demandarà TV3 per cometre plagi a ‘Eufòria’
Notícia: Josep Maria Mainat demandarà TV3 per cometre plagi a ‘Eufòria’
Comparteix
Els creadors d'Operación Triunfo consideren que els han copiat "el format, l'escenografia i els personatges"

Comparteix

Icona de pantalla completa