El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a ‘Masterchef’: un plat horrible i un insult a Jordi Cruz

Masterchef ha viscut una de les expulsions més tenses de la temporada per culpa del duel d’Ana i Camino, dues concursants que s’han fet íntimes. Les seves elaboracions clarament havien estat les pitjors d’entre els companys, així que la nominació ha estat justa. Els jutges han acabat decidint que sigui Camino qui abandonés el concurs, una notícia que ha deixat tots amb el cor encongit perquè era molt popular en el grup.

Tensió en l'expulsió a Masterchef - TVE
Tensió en l’expulsió a Masterchef | TVE

Miguel Bosé, estupefacte davant d’un dels pitjors plats del concurs de TVE

En el programa d’aquest dilluns, han comptat amb la visita de Miguel Bosé. El cantant mai no havia acudit a les cuines del programa i s’ha mostrat meravellat pel nivell dels aspirants. Simpàtic i orgullós que el coneguessin també els més joves, també ha estat sincer quan s’ha trobat davant d’un dels pitjors plats de Masterchef.

La concursant italiana d’aquesta edició tenia una idea original al cap, però ha fallat en l’elaboració i ha acabat presentant un resultat que ha indignat al jurat per la seva senzillesa extrema: dues patates cuites amb una gota de puré de verdures i una d’oli. Els jutges davant d’això, han intentat fer-ne broma: “Entenc que aquest és un plat amb molta feina. Com has repartit el temps perquè et surti així de bé? Explica’ns una mica”, li deien. Miguel Bosé, que no entenia res, ha etzibat un “Això és broma, oi?” que ha fet molta gràcia.

Un dels pitjors plats de Masterchef - TVE
Un dels pitjors plats de Masterchef | TVE
Miguel Bosé, convidat a Masterchef - TVE
Miguel Bosé, convidat a Masterchef | TVE

Jordi Cruz s’enfronta a un dels concursants de Masterchef

Jorge Juan, un altre dels concursants, ha hagut de demanar perdó quan tothom s’ha adonat que havia copiat la idea d’un dels companys. Poc després, ha protagonitzat un enfrontament amb Jordi Cruz que ha fet parlar encara més. Mentre ell estava cuinant, el jutge català s’hi apropava per preguntar-li què vol fer en un futur. Quan el noi ha dit que vol obrir un bar de tapes, Cruz ha deixat anar un comentari amb mala bava que a l’altre no li ha agradat: “Li dones més importància a les copes o a les tapes?”.

El concursant s’ha rebel·lat davant d’aquesta pregunta enverinada: “Estàs des d’ahir… estàs mentint amb això de les ampolles de l’avió. No em vau veure i és mentida. Estic cremat, irritat i avorrit de tanta ximpleria. M’està carregant tot aquest tema de la beguda”, ha etzibat visiblement enfadat per les bromes que s’estant fent sobre la seva presumpta passió pel vi.

I el xef ha esclatat: “Aquesta és la primera vegada que un concursant em diu mentider a la cara. Vaig pensar que teníem sentit de l’humor, tu i jo. Et vaig fer una broma i no la vas entendre. D’entrada tu i jo hem deixat les bromes no te’n faré ni mitja més”. Jorge Juan ha respost, però: “Hom no sap si són bromes o ja no. Tots hem anat de festa. Et demano perdó per dir-te mentider, això sí”, una situació incòmoda que han deixat aquí.

Més notícies
Fray Marcos, expulsat de 'Masterchef' - TVE
Un robatori i un accident espatllen una gala tensa a ‘Masterchef’
Notícia: Un robatori i un accident espatllen una gala tensa a ‘Masterchef’
Comparteix
El Luca ha hagut de ser atès pels metges i la Claudia ha denunciat que algú ha agafat el seu diari personal
El David de 'Masterchef', expulsat disciplinàriament - TVE
Expulsió a ‘Masterchef’ després d’una discussió molt forta amb Samantha
Notícia: Expulsió a ‘Masterchef’ després d’una discussió molt forta amb Samantha
Comparteix
La membre del jurat s'ha enfrontat al David, un concursant que ha acabat demanant perdó per la seva actitud
Jota, el concursant més odiat de 'Masterchef' - TVE
Una forta traïció marca la repesca més intensa de ‘Masterchef’
Notícia: Una forta traïció marca la repesca més intensa de ‘Masterchef’
Comparteix
Un dels concursants, el Jotha, ha decidit enviar a la prova d'eliminació tots els seus amics per poder salvar-se a si mateix
Jesulín de Ubrique guanyarà molts diners a 'Masterchef' - Europa Press
Sou astronòmic i escandalós per a Jesulín de Ubrique a ‘Masterchef’
Notícia: Sou astronòmic i escandalós per a Jesulín de Ubrique a ‘Masterchef’
Comparteix
El torero es convertirà en el concursant millor pagat de la història del concurs de TVE

Comparteix

Icona de pantalla completa