El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez denuncia haver estat víctima de xantatges i extorsions
  • CA

Jorge Javier Vázquez és famós des de fa més d’una dècada, un presentador que s’ha fet d’or gràcies a la confiança que ha dipositat en ell Telecinco. Estar al capdavant de Sálvame és el que l’ha acabat d’ajudar a escalar posicions entre els comunicadors més coneguts, el que és bo i dolent alhora. El de Badalona acaba de confessar, de fet, que ha estat víctima d’un xantatge i ho ha hagut de denunciar. No ha donat detalls sobre quin tipus de fotografies van servir als delinqüents per intentar guanyar diners, però s’entén que serien imatges de caràcter íntim en què se’l veia perjudicat d’alguna manera.

El presentador ha reconegut que aquest és un tema seriós perquè hi ha gent que s’aprofita dels famosos per fer-los fotos quan estan en situacions compromeses per després poder vendre-les i guanyar diners: “A mi m’han intentat fer xantatge amb això i és una cosa duríssima. He estat víctima d’aquest tipus de situacions i són molt angoixants quan et toquen a tu”.

El tema sortia arran de la situació que ha viscut Rafa Mora, qui sospita que va ser drogat per algú que volia captar les imatges que ara han arribat a un programa de Telecinco: “A partir d’ara començaràs a viure amb unes pors i unes precaucions. Jo he hagut de trucar a la Policia per xantatges i extorsions de fotos meves, així que entenc perfectament el que estàs vivint. El problema és la por i la sensació de vulnerabilitat que t’entra”, l’advertia Jorge Javier.

Rafa Mora es pronuncia sobre les seves fotografies més compromeses

Rafa Mora, per la seva banda, ha volgut donar la seva versió després que sortís a la llum aquestes imatges seves en una discoteca. El tertulià de Sálvame ha reconegut que sent molta vergonya de si mateix: “A la meva mare no li ha fet gens de gràcia veure’m en una situació així i jo soc el primer que no me’n sento orgullós. També us dic que, si jo trobo algú en aquesta situació, no em poso a gravar… truco a la Policia. Jo he sortit moltes vegades de festa i sé què és prendre’s massa copes, però això no és el que em va passar a mi en aquelles imatges”.

Rafa Mora se sincera sobre el pitjor moment - Telecinco
Rafa Mora se sincera sobre el pitjor moment | Telecinco

L’extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa està convençut que algú va introduir alguna substància il·legal en la seva copa: “Crec que vaig equivocar-me de copa o que me la van canviar. Només sé que, de sobte, vaig sentir que les cames se m’adormien. Mai no m’he torbat així”, assegura.

Més notícies
Jorge Javier critica els companys de professió - Telecinco
Jorge Javier, indignat amb la hipocresia dels companys de professió
Notícia: Jorge Javier, indignat amb la hipocresia dels companys de professió
Comparteix
El presentador ha escrit una crítica furibunda contra Ana Rosa, Carlos Herrera i Pablo Motos
Victoria Federica té nou xicot, el fill d'un futbolista famós - Europa Press
Victoria Federica, nòvia del fill d’una estrella de l’Atlético de Madrid
Notícia: Victoria Federica, nòvia del fill d’una estrella de l’Atlético de Madrid
Comparteix
La neboda de Felip VI estaria "molt il·lusionada" amb la seva nova relació
Laura Escanes parla amb la premsa sobre la nova relació - Europa Press
Primeres declaracions de Laura Escanes sobre la relació amb Álvaro de Luna
Notícia: Primeres declaracions de Laura Escanes sobre la relació amb Álvaro de Luna
Comparteix
La 'influencer' barcelonina respon les preguntes de la premsa després de publicar-se unes fotos en què se la veu fent-se un petó amb el cantant
Marc Márquez té nova parella - Europa Press
Marc Márquez rep la fúria d’una exparella, molt enfadada per la ruptura
Notícia: Marc Márquez rep la fúria d’una exparella, molt enfadada per la ruptura
Comparteix
El pilot va tenir una aventura amb Agostina Goñi, una de les actrius d'Élite, la que no ha acabat gens contenta

Comparteix

Icona de pantalla completa