El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa fan vides separades?
  • CA

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa viuen junts des de fa set anys, moment en què van consolidar una relació que demostrava que la socialité encara tenia ganes d’enamorar-se. Ella va posar a disposició del premi Nobel la mansió que té en una de les millors urbanitzacions de Madrid, una finca en la que han conviscut… fins ara. I és que una revista diu que la parella no estaria travessant el seu millor moment, precisament.

La revista Semana publica avui en exclusiva una informació que podria estar avançant la separació d’una de les parelles més consolidades dels darrers anys en el star-system espanyol. Quina? Que han deixat de conviure junts. Diuen que Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa estan vivint separats des de fa un temps, una notícia de la que la revista ha aconseguit proves. Mantenen que ja no viuen sota el mateix sostre, el que sembla indicatiu d’una crisi que podria derivar en una ruptura definitiva.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, en crisi?

Els fotògrafs de la revista han captat unes imatges que demostren que l’escriptor està instal·lat en un altre pis, mentre que Isabel Preysler continua en la casa madrilenya de 500 metres quadrats en la que ha viscut darrerament. Aquestes últimes setmanes els hem vist aparèixer junts en un parell d’actes públics, el que sorprèn tenint en compte que estarien fent vides separades. Junts des del 2015, no fa gaire els vam poder veure dedicant-se mostres d’estima en la presentació d’un llibre. Quina versió ens creiem, llavors? Estan en crisi i per això no viuen junts? O continuen enamorats però han decidit deixar de conviure? Podria ser que s’haguessin separat però vulguin fer veure que tot continua igual?

La revista ¡Hola! s’ha posat en contacte amb Isabel Preysler, que nega que aquesta informació sigui certa. Diu que el pis en què han vist a Mario Vargas Llosa és una propietat en què guarda alguns dels seus llibres. Aquell seria escenari de moltes trobades amb els fills, un pis en el que reconeix que és habitual que es passi.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa van acudir a Masterchef | TVE

El mitjà assegura que Mario Vargas Llosa hauria marxat de la casa familiar el passat mes de maig, quan ambdós es van contagiar de coronavirus. Ella el va passar sense pràcticament cap símptoma, el que li va permetre estar al costat de l’intel·lectual quan aquest va haver de ser ingressat perquè acabar tenint una pneumònia. Als seus 86 anys, l’escriptor hauria pres la decisió d’independitzar-se. De moment no s’ha filtrat el motiu, però queda clar que la premsa rosa començarà a perseguir-los per esbrinar què ha passat realment i com està la relació.

Més notícies
Gerard Piqué rep la fúria de les revistes sud-americanes -- Europa Press
La premsa sud-americana ataca Gerard Piqué: orgies i relacions amb homes
Notícia: La premsa sud-americana ataca Gerard Piqué: orgies i relacions amb homes
Comparteix
Els mitjans llatinoamericans es posicionen a favor de Shakira i aprofiten per carregar contra el futbolista
Shakira i Gerard Piqué s'haurien separat per un problema econòmic - Europa Press
Bomba de l’excunyat de Shakira: “S’han separat per un problema econòmic”
Notícia: Bomba de l’excunyat de Shakira: “S’han separat per un problema econòmic”
Comparteix
El familiar de la cantant assegura que la relació entre ells estava trencada "des de feia molt de temps"
Un amic de Shakira explica com la veu - Europa Press
Un amic famós de Shakira treu a la llum tot el que sap sobre la separació
Notícia: Un amic famós de Shakira treu a la llum tot el que sap sobre la separació
Comparteix
Carlos Vives dona detalls de l'estat anímic amb què la veu des de la ruptura amb Gerard Piqué
Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra rossa - Europa Press
Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra noia rossa
Notícia: Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra noia rossa
Comparteix
Una 'influencer' sueca ha publicat una foto del futbolista amb una altra noia, el que fa pensar que tindria més d'una aventura

Comparteix

Icona de pantalla completa