Íñigo Onieva ha obert un restaurant a Madrid amb altres socis i, de moment, la crítica gastronòmica no n’està parlant gaire bé… per no dir gens. En les ressenyes de Google té una mitjana de 4,1 sobre 5, que no està malament, però els comentaris negatius són bastant crítics sobretot amb el servei que s’ofereix en el local.
Entre les pitjors notes del Casa Salesas, ens trobem amb les següents descripcions: “En conjunt, bastant deficient. Hauran de posar-se les piles o tancaran aviat, molt a millorar”, “Qualitat bastant deficitària si la comparem amb els preus. Les croquetes, sense sabor. De veritat hi ha gent que li ha posat cinc estrelles?“, “Bon menjar, però servei horrible. És molt lent i imprecís, una pena un lloc tan maco amb un servei tan dolent. No tornaré” o “Ple de feixistes. Preu molt alt i qualitat molt dolenta“.
Això pel que fa a la gent anònima, entre els quals sí que n’hi ha que aplaudeixen la decoració “lloc molt maco i ambient top” i els còctels. L’aplaudiment és generalitzat pel que fa al local en si: “Un lloc amb classe“. Més enllà d’això, però, poca cosa.

Un crític gastronòmic deixa verd el restaurant d’Íñigo Onieva
La cosa empitjora si llegim la crítica furibunda que ha escrit un crític gastronòmic amb més de 120.000 seguidors a Instagram. El portal Vanitatis destaca les paraules àcides que ha compartit Alberto de Luna, un expert que deixa clar que mai de la vida recomanaria el restaurant del marit de Tamara Falcó. El resum? “Molt i molt malament“. Considera un error, en primer lloc, que la sortida de fums no acabi de funcionar bé perquè tot s’acaba acumulant i fa olor de brasa. El crític se suma a la crítica generalitzada de Google, ja que descriu el servei com “lentíssim“.
El pitjor de la seva experiència al restaurant ha estat pel que fa al menjar que ha degustat. Dels plats que li han servit, només té paraules negatives. L’entrepà de carn i pebrot verd creu que és “infame“, ja que el tros de vedella estava “dur” i el pa, “sec”. El risotto li ha desagradat encara més, ja que el descriu amb molta mala llet: “Farinetes insulses“.
La carn argentina, també un desastre a ulls de l’expert: “Un desastre tot, com una sola de sabata i completament insípida“. I el sandvitx de croissant amb gelat? Tampoc bo: “Impossible de menjar, ja que tot el gelat cau quan fas la primera mossegada. No entenc que ningú del restaurant hagi vist abans que aquestes postres no tenen sentit”. Al final, només el puntua amb un 2 de 10… així que queda clar que el suspèn i per molt.