El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chenoa deixa clar que no vol ser mare i explica per què
  • CA

Chenoa i Miguel Sánchez van casar-se, finalment, el passat mes de juny després d’haver hagut de cancel·lar dues vegades. Des de llavors, són molts els mitjans de comunicació que li pregunten sobre el següent pas: volen ser pares aviat? No ha estat fins ara que la cantant mallorquina, qui es va donar a conèixer a Operación Triunfo, ha respost la clàssica pregunta.

Ho ha fet en unes declaracions a Europa Press ha parlat obertament de la seva vida de casada: “Ja ha passat i, a més a més, estic contenta perquè tot flueix i tot tira endavant. Aquest ha estat un mes meravellós que he aprofitat per descansar una mica amb els nostres aniversaris, el casament i el viatge de noces. Jo em sentia casada d’abans i ara ho estic de debò, el que ho porto molt bé i de manera molt natural”.

La boda de Chenoa, portada de la revista ¡Hola!
La boda de Chenoa, portada de la revista ¡Hola!

Chenoa reconeix que no entra en els seus plans ser mare

A més a més, ha deixat clar que no es planteja ser mare aviat i, fins i tot, que no descarta no tenir fills: “Res de fills, no i no i no i no. Jo estic molt bé així, la veritat. Crec que estem amb la quota coberta que és ser feliços i ja està”.

En el seu cas, a més a més, hem de tenir en compte que fa un temps que va anunciar que té endometriosi i que això complicaria que es pogués quedar embarassada de manera natural. Entre els seus plans d’ara mateix, si més no, queda clar que no passa intentar tenir un bebè. I tenint en compte que ha fet 47 anys, tampoc no té tant de marge per deixar-lo com a un pla a llarg termini.

Alguns companys d’OT, fora de la llista de convidats

Com no podia ser d’una altra manera, la boda de Chenoa també va generar titulars polèmics. En aquest cas, va ser perquè alguns companys d’Operación Triunfo van quedar-se fora de la llista de convidats i això va donar peu a pensar que havia passat alguna cosa o que podia haver-hi mala relació entre ells. Ara bé, res més lluny de la realitat. De fet, en les declaracions que acaba de concedir deixa caure que estarien planejant un retrobament tots junts per a aquest setembre: “Volem fer una festa de grup, a veure si aconseguim fer una reunió. Crec que amb la tornada a l’escola del setembre podem fer alguna cosa”, una promesa que els fans del concurs de TVE deuen estar desitjant que es compleixi.

Més notícies
Álex González i Chenoa, en un 'photocall' quan eren parella - Europa Press
Revelen el sorprenent motiu de la ruptura de Chenoa i Álex González
Notícia: Revelen el sorprenent motiu de la ruptura de Chenoa i Álex González
Comparteix
La cantant i el protagonista d'El Príncipe van sortir durant més d'un any, però ell va dir prou de males maneres
Chenoa presenta un programa a TVE - Europa Press
Confessió molt dura del pare de Chenoa: “Visc amb 100 dòlars al mes i només puc menjar si venc mascaretes pel carrer”
Notícia: Confessió molt dura del pare de Chenoa: “Visc amb 100 dòlars al mes i només puc menjar si venc mascaretes pel carrer”
Comparteix
El pare de la cantant denuncia que travessa una situació desesperada i que la filla no l'ajuda
L'ex d'Àlex Casademunt el recorda entre llàgrimes - TVE
Merche recorda Àlex Casademunt entre llàgrimes: “El sento aquí amb mi”
Notícia: Merche recorda Àlex Casademunt entre llàgrimes: “El sento aquí amb mi”
Comparteix
L'ex del cantant català s'ha emocionat en parlar d'ell a televisió un any després de la seva mort
TVE no emetrà la següent edició d'Operación Triunfo - TVE
Sorpresa a televisió: TVE no renova ‘Operación Triunfo’
Notícia: Sorpresa a televisió: TVE no renova ‘Operación Triunfo’
Comparteix
La cadena ha decidit no arriscar-se i no emetrà la pròxima edició del concurs musical, que ara ha de buscar una altra plataforma

Comparteix

Icona de pantalla completa