El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Boris Izaguirre revela que ha estat infidel al marit i que no se’n penedeix
  • CA

Boris Izaguirre acaba de celebrar el 30è aniversari de la relació amb Rubén Nogueira, l’aparadorista amb qui es va casar el 2007. El periodista del cor veneçolà ha estat notícia recentment en haver de ser operat per un problema cardiovascular greu, un moment complicat en el que va estar acompanyat del marit en tot moment. Sempre s’han mostrat molt units i enamorats, per la qual cosa han sorprès tant les declaracions bomba que ha concedit Boris sobre la seva relació.

Boris Izaguirre parla de la infidelitat que ha comès

Amb la boca oberta s’ha quedat tothom en llegir que Boris ha reconegut que ha estat infidel al seu marit, un titular que ha aconseguit El Español quan l’ha vist en una catifa vermella. Mai abans no ho havia explicat, el que genera molts interrogants al respecte. Tot començava amb el seu relat sobre la por que ha passat a l’hospital, lloc en què creu que ha tornat a néixer gràcies a la intervenció que li han practicat: “Ara tindré aniversaris, dos països i dues famílies. Dos marits no tinc, però recomano que la gent no embogeixi tant amb el tema de les infidelitats. Tu creus realment que si et separes acabaràs amb la infidelitat al món? És clar que no, és absurd”.

Boris Izaguirre reconeix que ha enganyat el marit - Instagram
Boris Izaguirre reconeix que ha enganyat el marit | Instagram

Què opina sobre el tema, llavors? “El secret és aguantar, adonar-te que això és el més important en una relació i que no ho has de considerar antiquat. Rubén no ha estat infidel, però jo sí… hi ha proves i Whatsapp que ho demostren. No tenim una relació oberta, així que tornar a guanyar-me el seu respecte després d’aquest engany ha estat dur. A més a més, sé que el vaig pagar amb la moneda horrible de fer-li escac”.

Com es va prendre el marit assabentar-se que Boris li havia estat infidel? “Amb el temps i molta feina hem sobreviscut a les banyes“. Ara bé, deixa clar que no es penedeix d’haver-lo enganyat com tampoc no creu que cap infidel s’hagi de sentir malament quan enganya la parella: “No ha d’haver-hi penediment perquè és absurd. No t’has de sentir malament, tot és infidel i estàs envoltat d’infidelitat. No hi ha res que sigui fidel al 100%. Les úniques persones que van ser fidels van ser els dinosaures i mira com van acabar”.

El tertulià veneçolà se sincera sobre els problemes de salut

Com dèiem, Boris Izaguirre va haver de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica perquè van adonar-se que tenia un problema cardíac que podria causar-li malalties greus. Diu que no va sentir por, que només pensava que estava agraït perquè la prevenció havia impedit una situació que podria haver estat molt pitjor: “Sentia molta desubicació i algunes coses extraordinàries com que el costat esquerre del meu cos no funcionés tan bé com el dret. Ens vam adonar i hem tingut la sort de tenir bons amics i professionals magnífics al costat. No volia evitar de cap manera la intervenció”.

“L’única cosa que he sentit és pena, vergonya i preocupació pel dolor que crearia en les persones del meu voltant. És en moments com aquests en els que t’adones que les vertaderes responsabilitats que tenim tots són amb l’afecte, l’amor i la vida que has creat amb la teva gent”, afegeix Boris Izaguirre.

Boris Izaguirre confessa que ha de passar per quiròfan - Instagram
Boris Izaguirre va haver de passar per quiròfan | Instagram

En el capítol d’aquesta nit de Masterchef, podrem veure precisament una petita intervenció de Boris Izaguirre. En aquesta ocasió es limitarà a proposar un repte als concursants amb el que pot ajudar a fer destacar algun d’ells per sobre de la resta de companys.

Més notícies
Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra rossa - Europa Press
Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra noia rossa
Notícia: Gerard Piqué, enxampat a Estocolm amb una altra noia rossa
Comparteix
Una 'influencer' sueca ha publicat una foto del futbolista amb una altra noia, el que fa pensar que tindria més d'una aventura
L'amant de Gerard Piqué estaria presionant - Europa Press
Gerard Piqué, pressionat per l’amant: “Vol fer pública la relació”
Notícia: Gerard Piqué, pressionat per l’amant: “Vol fer pública la relació”
Comparteix
La cambrera de 22 li hauria demanat una prova que demostri que està implicat en aquesta relació
Boris Izaguirre pateix una malaltia greu - Instagram
Boris Izaguirre, espantat: “Tinc un problema cardiovascular seriós”
Notícia: Boris Izaguirre, espantat: “Tinc un problema cardiovascular seriós”
Comparteix
El tertulià de televisió veneçolà assegura que l'operació ha anat bé i que ha servit perquè els metges s'adonin de l'abast de la malaltia
Boris Izaguirre explica per què va venir a Espanya - TVE
Boris Izaguirre parla del marit i revela per què va marxar de Veneçuela
Notícia: Boris Izaguirre parla del marit i revela per què va marxar de Veneçuela
Comparteix
El col·laborador explica per primera vegada quina va ser la seva primera feina a Espanya

Comparteix

Icona de pantalla completa