El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David torna a casa dos dies després de l’anunci de separació
  • CA

La separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno farà parlar durant molts dies. Cap dels dos no ha confirmat (ni desmentit) encara la notícia, però en el món de la premsa rosa tothom dona per fet que s’han separat. Lecturas publicava l’exclusiva en portada, El Programa de Ana Rosa la confirmava i Sálvame anava més enllà i treia a la llum el presumpte motiu del divorci, una infidelitat d’Antonio David amb una reportera de Telecinco.

Molts periodistes asseguren que Antonio David i Olga estan separats des de fa setmanes, quan l’extertulià va traslladar-se fins a Madrid per centrar-se en el judici que té en marxa contra la productora dels documentals de Rocío Carrasco a Mediaset. Ella s’ha quedat a Màlaga, on tenen la casa familiar i la botiga de la seva marca de roba. No s’haurien vist des de llavors, encara que Olga ha seguit en contacte amb la filla del futur exmarit, Rocío Flores. Les càmeres l’enxampaven entrant a la casa d’Olga i amigues seves han dit que la jove està “destrossada“. Ara bé, Ana Rosa Quintana ha revelat que Antonio David Flores i Olga Moreno s’han retrobat aquest migdia.

Antonio David torna a Màlaga - Telecinco
Antonio David torna a Màlaga / Telecinco

La presentadora ha assegurat que té fonts fiables que li expliquen que l’excol·laborador de Sálvame ha tornat a la casa familiar. Tenint en compte que la seva filla treballa en el programa, és més que probable que la font d’Ana Rosa sigui ella mateixa. Com és que Antonio David ha tornat a la casa? És un pas cap a una possible reconciliació? Volen posar-se d’acord abans d’emetre un comunicat conjunt en el que confirmin la separació? O ha acudit per recollir les seves coses? Encara no s’ha filtrat el motiu d’aquest retorn i tampoc si realment és així. Sigui com sigui, el que queda clar és que el tema segueix interessant al món del cor.

Rocío Flores ha afegit més llenya al foc en publicar un missatge a Instagram que podria ser una indirecta cap a la seva madrastra, a qui s’estima amb bogeria: “Et van passar tantes coses que no mereixis, però et van ensenyar que eres més forta del que creies”. O es refereix a si mateixa?

Missatge de Rocío Flores a Instagram

Una història que s’està complicant i que, en cas de confirmar-se que Antonio David torna a ser a la casa familiar, podria canviar radicalment en les pròximes hores. Caldrà esperar per veure si la separació deriva en divorci o si hi ha reconciliació i, per tant, exclusiva en una revista per explicar què ha passat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a octubre 24, 2021 | 22:03
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? octubre 24, 2021 | 22:03
    M'importa tres cagarros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa