Primeres paraules de Rocío Flores després de la ruptura familiar

La separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno ha estat la notícia de la setmana. La premsa rosa no parla d’una altra cosa, tenint en compte la magnitud i la sorpresa de la notícia. Pocs s’esperaven que una de les parelles més consolidades del star-system decidís separar-se, encara que els rumors de crisi i les infidelitats els han perseguit molt aquest últim any. Sálvame ha entrevistat Marta López, una de les seves tertulianes més pròximes a Olga Moreno. Sempre ha dit que es considera molt amiga de la dissenyadora, però en l’últim programa s’ha demostrat que tanta confiança no tenen: “No, no sabia que s’havien separat. Ara bé, també us dic que agraeixo que Olga no m’ho digués perquè així ha evitat que el rumor s’escampés. Li he escrit un missatge quan he vist l’exclusiva i m’ha dit que em trucaria després… Estic preocupada i crec que no ha comentat res per protegir a la seva família”. Tant amigues són i no li deixa caure que tenen problemes?

Amb qui ha demostrat tenir més confiança és amb la filla d’Antonio David, Rocío Flores, que li ha escrit un missatge que demostra que ho està passant molt malament i que està enfadada amb els col·laboradors del programa per especular amb una nova infidelitat del pare: “Rocío està enfadada. M’ha dit una sèrie de coses que fan que m’adoni que està molt molesta. Em diu que estan destrossats i, més concretament, em diu que et digui a tu, Jorge Javier, que vol que sàpigues que aquesta situació és insofrible“.

Cal destacar que Rocío Flores està molt unida a Olga Moreno, la madrastra. Sempre ha dit que la considera la seva pròpia mare, tenint en compte que és ella qui l’ha criat des de fa pràcticament 20 anys. Rocío i la mare no tenen relació des del 2012 i sembla que el documental de Telecinco tampoc no ha aconseguit que uneixin postures. Amb Olga, en canvi, s’ha unit moltíssim i no dubta en parlar meravelles d’ella sempre que pot. Que ara el pare s’hagi separat d’ella ha hagut de ser un cop duríssim per a ella i per al seu germà, el que demostra que els fotògrafs l’hagin enxampat entrant a la casa de l’Olga poc després de filtrar-se la notícia del divorci.

Fa només un parell de setmanes, Rocío Flores compartia una fotografia amb l’Olga i li dedicava aquestes tendres paraules amb motiu del seu aniversari: “Moltes felicitats a un dels meus pilars, gràcies per estar-hi sempre. T’estimo amb bogeria”. Caldrà veure què passa a partir d’ara, tenint en compte que Olga i Antonio David deixaran de viure junts. Hauran de pensar en la custòdia de la filla que tenen en comú, a més a més, però fonts properes a la parella asseguren que han acabat la relació de manera cordial i amistosa i que cap dels dos posarà cap impediment en aquest tema.

Nou comentari