Joc de cartes buscarà avui el millor restaurant del Parc Natural de Collserola. Des de TV3 anuncien que aquest programa especial serà d’allò més interessant, tenint en compte que el vídeo promocional que han emès té detalls destacables. Per exemple? Que en un dels locals es trobaran carn de cangur a la carta, cosa que els escandalitzarà, de la mateixa manera que hi haurà mal rotllo amb una de les aspirants. Un dels seus rivals, s’adonarà ben aviat que la noia no té problemes a l’hora de criticar els altres: “Si fos tu, aniria amb compte amb ella“.
Quins restaurants participen en el Joc de Cartes del Parc Natural de Collserola?
Pel que fa a la llista de participants, des de la cadena aporten els noms dels quatre seleccionats que han passat el càsting. La primera parada de la ruta serà a Sant Cugat del Vallès, on Salvador Fuster promocionarà la proposta de Casa Fuster, Masia Sant Cugat. Aquest és un lloc especialitzat en cuina tradicional catalana, amb una gran oferta de carn i forn de llenya. Entre els plats que ofereixen trobem cargols a la llauna amb allioli, croquetó de chuletón amb steak tartar de carn madurada o pebrots del padró de la casa.
També a Sant Cugat, Marc Ribas tastarà tot el que té a oferir Carlos Rocamosa i el seu Garden Pizza. Ells defensen l’estil napolità en l’àmplia carta de pizzes que preparen, gairebé una vintena de diferents que fan gairebé impossible que no hi trobis absolutament res del teu gust.

Després, arribarà el torn de Cerdanyola del Vallès amb Anna Herrero i el Green Leka. En la seva pàgina web, treuen pit de tota l’oferta de menjar de proximitat que ofereixen perquè el qualifiquen de “sa i natural”. Centren la seva idea de base en la sostenibilitat, la circularitat, els principis ètics i ambientals. Un tret diferencial? Les vistes panoràmiques de què gaudeixen.
Finalment, Molins de Rei també tindrà el seu moment de glòria gràcies al Miquel Tintorer del restaurant Can Tintorer. Les ressenyes destaquen el gust de les carns a la brasa que preparen en aquesta masia. En el seu menú, tenen un munt de tapes a compartir i, entre els segons, destaquen el bacallà o l’entrecot.