Vergés diu que ERC vol conservar Salut si repeteix Govern amb JxCAT

La consellera demana centrar-se en la gestió de la pandèmia i no en fer campanya electoral

La consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha referit aquest dijous a l’anunci en campanya de la candidata de JxCAT, Laura Borràs, que vol rellevar-la del càrrec pel secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, si arriba a la presidència de la Generalitat. Vergés ha respost que “evidentment sí” ERC voldrà conservar la conselleria de Salut si hagués de repetir un Govern de coalició amb JxCAT. La consellera ha deixat en mans de “la gent jutjar” si l’anunci de Borràs ha estat correcte.

Vergés ha recordat que ERC ha estat gestionant la Covid-19 des de la conselleria en un Govern de coalició i ho voldrà seguir fent si es repeteix la fórmula, “que és el que tots volem”. La consellera ha defensat que la seva feina al capdavant de Salut huria de continuar perquè “tenim projecte i equip, del qual precisament en forma part el doctor Argimon”. Vergés ha remarcat que la feina feta ha estat “ingent” i que és fruit de l’esforç de tot un equip, tal i com també va remarcar el propi Argimon, que no va voler confirmar si ha rebut l’oferta de Borràs.

La consellera ha evitat entrar en polèmica i s’ha limitat a dir que “nosaltres estem dedicats en cos i ànima a la gestió de la pandèmia i no no estem fent campanya, jo mateixa no he pogut fer campanya, i per tant, amb tot el respecte, jo demanaria que continués així”. Vergés ha afegit que cal centrar-se en la gestió de la pandèmia i “no entrar en campanya electoral”

Comentaris

  Dues 12/02/2021 10:24 am
  No voto Erc però aprovo i agraeixo la presència i l'acció de la consellera Vergés durant la Pandèmia. Moltes gràcies Alba. Junt amb Meritxell Budó heu estat informant des del principi.
  Colette 11/02/2021 9:02 pm
  Amb aquesta declaració li estàs acabant de fer la campanya a na Laura Borràs, noia. Que de totes maneres, guanyarà.
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 11/02/2021 8:39 pm
  SI E.R.C. Vol Mantenir la Conselleria de Sanitat de SALUT i a VERGES DE CONSELLERA . Ja es PROU MOTIU PER NO VOTAR A E.R.C. .. JA JA
  Realitat 11/02/2021 7:52 pm
  Ja m'ho penso i interior per JxCat, l'altra per Erc, etc. El mateix govern nefast que tenim ara i aquestos 3 ultims anys i ens porta a eleccions. De veritat no se com la gent els pot votar, pet fer el mateix? Quina vergonya
  Junts s'enlaire, erc s'enfonsa 11/02/2021 7:15 pm
  Sort que us enfonseu, ja sou tercers i en caiguda lliure. Ultim sondeig: Junts 32-35, PSC 29-30, ERC 27-28 Encara vols matar més inepta, irresponsable i criminal, Sra economista i que de Salut un zero patatero?
   Junts 11/02/2021 8:40 pm
   Ja ho noteu, ja, que guanya Kjunts!
  No votaré ningú però... 11/02/2021 7:14 pm
  Socorro!

Nou comentari