Representants del Govern i d’En Comú Podem es reuniran aquest diumenge a les quatre de la tarda al Palau de la Generalitat, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN) a través de fonts de la negociació. Es preveu que l’executiu porti l’equip negociador habitual dels departaments de Presidència i Economia. Aquesta trobada arriba després que el Govern hagi decidit intensificar les negociacions amb els comuns, després que la CUP anunciés aquest dissabte que mantenia la seva esmena a la totalitat als pressupostos del 2022. Cal recordar que només falten 24 hores perquè el Parlament voti les esmenes a la totalitat. Aquest mateix diumenge també s’ha reunit l’executiva de Junts per Catalunya. Es preveu que el seu secretari general, Jordi Sànchez, ofereixi una roda de premsa cap a les sis de la tarda per valorar l’escenari actual d’aquestes negociacions.

L’ACN també apunta que en la trobada d’aquest diumenge no es calcula que hi participin el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ni els consellers del Govern. La previsió és que l’equip negociador del govern sigui l’habitual. En l’última reunió amb els comuns, per part del Govern hi va haver el director general de Coordinació Interdepartamental, Marc Ramentol, i el secretari general del Departament d’Economia i Hisenda, Jordi Cabrafiga. En aquella reunió, per part dels comuns hi van assistir Joan Carles Gallego, Susanna Segovia i Lucas Ferro.

Ara mateix, els comuns també tenen presentada una esmena a la totalitat dels pressupostos. La van presentar aquesta darrera setmana de manera preventiva, com una mesura per pressionar el Govern. El cas és que amb el veto reiterat de la CUP, Esquerra Republicana de Catalunya va decidir aquest dissabte apostar pels comuns. Així ho asseguraven a través d’un comunicat. De fet, els comuns ja van aprovar els comptes del 2021. La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, va advertir aquest dissabte que la seva formació no faria de “comparsa” en la tramitació d’aquests comptes.

Comentaris

    NO EN NOM MEU. Novembre 21, 2021 | 15:29
    Espero que aquest govern tingui més seny del que ha mostrat fins ara i ERC -Aragonés NO vagin amb els comuns ni amb el PSC. Que s'ho teballen i treballin per l'independentisme i no amb aquests mòmios. Per aixó els paguem amb els nostres vots, i no perquè ens la fotin!
    Aturem als pocavergonyes del junqueras Novembre 21, 2021 | 15:59
    ERComunisme venezolano del Maduro Junqueras, EL GURTEL DE FERROVIAL. Quin fastic fa el talós junqueras el Gros

Nou comentari