Vols conèixer el secret més ben guardat de la cuina del Pirineu català? Diuen els veïns de Bellver de Cerdanya que l’aroma del guisat es percep abans d’arribar al poble.
Barcelona torna a enfrontar una nova crisi urbana: l’escalada dels preus dels lloguers. Això ha conduït al tancament d’un restaurant clàssic italià que ja no oferirà la seva emblemàtica pizza.
Viatjar i gaudir de la cuina tradicional en restaurants centenaris que descobrim en passejos ocasionals és endinsar-se a conèixer el gust, la història i la cultura d’un lloc que deixa empremta.
A Calonge, província de Girona, a la Costa Brava i específicament a la Carretera de la Bisbal, 46, hi ha un restaurant que va néixer i ha crescut amb un concepte molt particular.
Un restaurant que mai no tanca a Barcelona existeix i està amagat dins d’un hotel.
Amb cuina disponible les 24 hores, ofereix plats complets per menys del que costa un taxi nocturn.
Una cuina nascuda de l’hort, la vinya i l’emoció.
En un racó tranquil de l’Alt Penedès, un restaurant discret està canviant la manera d’entendre la cuina local.