El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja canvia de plans i segueix endavant amb la boda
  • CA

Anabel Pantoja ho tenia tot preparat per celebrar la seva boda el pròxim divendres, la data escollida per casar-se amb Omar Sánchez després d’haver de posposar la cerimònia dues vegades per les restriccions de la Covid. La neboda d’Isabel Pantoja estava reunint la família a l’illa de La Graciosa, a les Canàries, on acabaven d’aterrar Kiko Rivera amb les filles i Chabelita Pantoja amb el seu. Sabien que l’àvia estava malalta, però no s’imaginaven que el seu estat fos tan greu. Quan s’ha filtrat a la premsa la notícia de la seva mort fa un parell d’hores, Anabel ha pres la decisió de tornar a suspendre la boda.

La revista ¡Hola! confirmava la notícia en exclusiva, però poc després ha filtrat que la núvia ha canviat de plans i, finalment, seguirà endavant amb la cerimònia. Si ho ha decidi així hauria estat per una trucada d’Isabel Pantoja, que li hauria demanat expressament que no suspengui la boda. La col·laboradora de Sálvame tenia previst agafar un vol cap a Andalusia per poder acomiadar-se de l’àvia, encara que aquesta possibilitat no està assegurada. I això per què? Per les paraules que han enviat des de la finca familiar que no volen que vagi ningú al funeral de l’àvia. Una cosa és acomiadar-se d’ella en la més estricta intimitat, però no deixar que acudeixin els seus nets és una mica massa. De fet, Kiko Rivera ha emès un comunicat incendiari en el que carrega durament contra la mare per no tenir la decència de trucar-lo per avisar de l’estat de l’àvia i, ni tan sols, de la notícia de la seva pèrdua. Una família completament trencada que torna a quedar-se sense la reunió que tant desitjaven en la boda d’Anabel.

La revista Diez Minutos recalca que fonts properes a la parella confirmen, efectivament, que finalment han decidit seguir amb la cerimònia perquè han vist que no arribarien a temps a Andalusia per acomiadar-se de l’àvia. Aquesta s’ha tractat d’una boda plena de mala sort. Ja és mala sort haver de posposar-la dues vegades per culpa de la pandèmia i que l’àvia de la núvia mori només 48 hores abans. Tampoc no ajuda que el pare d’Anabel l’hagués criticat públicament per celebrat la cerimònia en una platja quan ell no pot accedir-hi perquè va en cadira de rodes. Una crítica i un contratemps rere un altre que han envoltat la boda d’Anabel Pantoja de moltíssims rumors i expectacions. Alguns companys de Sálvame han arribat a etzibar-li que dubten que acabi casant-se, després de tantíssims problemes. Un maldecap que té farta a la núvia, que l’única cosa que vol és reunir a part de la família per poder celebrar la seva unió amb Omar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa