El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat de Kiko Rivera: “No m’han informat de la mort de l’àvia”
  • CA

Doña Ana, la mare d’Isabel Pantoja, ha mort aquest dimecres als 90 anys després d’uns dies ingressada a l’hospital. L’empitjorament de la seva salut ha vingut acompanyat d’encara més problemes familiars, ja que Isabel no hauria comunicat la gravetat de la situació als seus fills. Kiko Rivera i Isa Pantoja van lamentar públicament haver-se assabentat per la premsa de l’ingrés de l’àvia. El problema? Que tampoc no els han trucat per comunicar la seva mort. Com era d’esperar, Kiko Rivera ha emès un comunicat en el que deixa verda la mare per no tenir la decència de deixar de banda el mal rotllo que tenen entre ells per avisar de la notícia.

Més dur que mai, el DJ revela que ni tan sols els han dit quan i on serà el funeral. De fet, els haurien dit que no volen que vagi ningú (ells inclosos): “Àvia de la meva ànima, tants mesos sense veure’t i ara no et veuré mai més. La meva àvia, de qui no deixen que m’acomiadi per merdes de problemes familiars. Ordres expresses des de Cantora, “no volem que vingui ningú”. No sé res, només per la televisió perquè ningú no m’ha trucat per dir-me res. No sé què es farà, ni a on, ni els horaris… Absolutament res. Només vull que em deixin acomiadar-me de la meva àvia. No vull saber res de ningú més, tota la resta m’importen una merda perquè són uns indesitjables“.

“Ho sento molt, iaia, no em deixen anar a acomiadar-te i ni tan sols m’han informat del teu estat. Em sento trencat, sol i desolat. La teva ànima viu en mi encara que no em pugui acomiadar de tu. Ho vaig fer en el seu moment, però ara ho necessito. Sempre et portaré en el meu cor, descansa en pau”, prossegueix en unes declaracions que faran parlar molt.

Aquesta pot suposar la fractura definitiva entre mare i fill, qui es mostra completament desolat per la manca d’empatia d’Isabel Pantoja. Fa més d’un any que no es parlen, però això no hauria d’impedir que avisés d’una notícia així quan, a més a més, afecta directament a Kiko en ser el net d’Ana Martín. Una situació molt dura que ha enxampat a Kiko i la seva germana Isa a les Illes Canàries, on s’havien traslladat per assistir a la boda de la seva cosina Anabel Pantoja. Caldrà veure què fa ella ara, tenint en compte que aquesta pèrdua familiar podria fer que hagués de suspendre la cerimònia. Diversos mitjans, de fet, ja diuen que ha decidit cancel·lar-la. Ella, de moment, no s’ha pronunciat al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa