Anem x Feina avisa Pere Barrios que ja existeix una patronal independentista

La patronal, sorpresa perquè el candidat derrotat d'Eines Pimec hagi dit que vol impulsar-los

El candidat d’Eines Pimec a la patronal, Pere Barrios, va assegurar després que la seva candidatura fos derrotada per la llista continuista que EinesPimec es plantejaria impulsar una nova patronal o bé rellançar Anem x Feina, la primera patronal independentista que es va presentar oficialment el desembre del 2019.

Una pretensió que “ha sorprès” Anem x Feina, perquè “en cap moment ni Pere Barrios ni cap dels seus membres ens han contactat, ni abans ni després de les eleccions”, assenyala en declaracions a EL MÓN Àlex de Azuaje, responsable d’Anem x Feina de Barcelona. Ara bé, el portaveu de la patronal assegura que “si ens contacten, ens asseurem a parlar per veure quin projecte tenen per integrar-se a Anem x Feina, com faríem amb qualsevol empresa que volgués ser sòcia”. I és que l’empresari Pere Barrios no és soci d’Anem x Feina. “Jo no sóc soci de Pimec i per tant no puc intentar canviar aquesta patronal, hauria de ser-ne soci si volgués fer-ho, però en tot cas podem escoltar les seves propostes”.

La patronal independentista, molesta perquè Barrios hagi insinuat que a Anem x Feina li cal un impuls extern, recorda que “si un empresari vol associar-se a una patronal independentista ja ho pot fer, Anem x Feina és desacomplexadament independentista, i hem anat a cara descoberta en tot moment. Per això, les empreses que hagin votat Pere Barrios a Pimec han de saber que aquí hi ha una patronal independentista”, explica de Azuaje a El MÓN, que recorda que la patronal té com a eix central ajudar a assolir la independència, “perquè afecta el teixit empresarial”, i en aquest sentit “està oberta a tothom qui vulgui treballar per preparar el terreny a les empreses davant d’aquest repte gegantí”.

Finalment, el responsable de la patronal a Barcelona remarca que Anem x Feina “no entén per què s’ha d’intentar canviar un entitat privada, on els socis hi són perquè paguen una quota, a diferència de la Cambra de Comerç, on sí que té sentit intentar canviar-la des de dins”.

Comentaris

  Otro gran logro de la patronal independentista. 25/02/2021 9:54 pm
  Bosch también se va.
  Sin la más mínima duda. 25/02/2021 9:38 pm
  Patronal que a éste paso sólo se quedará con los cerdos de Osona.
  25
  57
  Respon

Nou comentari