El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Salven un pilot d’avió segons abans de ser envestit per un tren
  • CA

Agents de la policia de Los Ángeles han salvat la vida d’un pilot que va ser rescatat de l’interior d’un avió accidentat segons abans que l’envestís un tren que circulava a tota velocitat, segons ha informat la policia de la ciutat estatunidenca. El pilot havia hagut de fer un aterratge d’emergència amb el seu Cessna i l’aeronau va quedar al mig de la via.

Els agents van actuar amb rapidesa i van intentar per tots els mitjans treure el pilot, que estava ferit, abans que arribés el tren. En un vídeo publicat a les xarxes per la mateixa policia de Los Ángeles es veu com els policies aconsegueixen rescatar l’home i just després el tren passa per sobre de les restes de l’avió sense immutar-se.

“L’avió va tenir un problema durant l’enlairament i va aterrar al mig de la via”, ha explicat a la premsa local el jove que també va gravar la seqüència. “Segons abans de l’impacte els policies han pogut salvar el pilot, tot i que una de les peces de l’avió casi em colpeja”, ha relatat. La policia de Los Ángeles ha confirmat que l’aeronau va patir una pèrdua sobtada de potència i va acabar impactant contra les vies.

Deu morts al Brasil

Una desena de persones ha mort aquest cap de setmana al Brasil per l’esfondrament d’un penya-segat al llac Furnas, a l’estat de Minas Gerais. Un grup de turistes també va enregistrar el moment de la tragèdia i es veu com un tros del penya-segat es trenca i cau sobre dues llanxes que no han pogut allunyar-se. L’accident també va deixar una trentena de ferits de diversa consideració.

Segons la policia brasilera, la zona de llac on es va produir l’esfondrament tenia l’accés restringit des de fa gairebé 10 anys perquè s’havia detectat una esquerda a la roca. Les autoritats locals han explicat que moltes llanxes van poden escapar a temps i que això va evitar molts morts més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa