El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un lladre per l’olor de perfum que desprenia
  • CA

Nas de perdiguer. Així podríem definir la tècnica policial de Mossos i policia espanyola utilitzada per detenir un pressumpte lladre de domicilis a Portbou. Segons ha explicat la policia, a tocar d’un quart de nou del vespre, la policia va rebre un avís d’uns veïns que alertaven d’una presència sospitosa. Es tractava d’un home que tafanejava per les finestres de diversos domicilis de Portbou (Alt Empordà).

Una patrulla hi va fer cap i va localitzar un home que responia a les descripcions dels veïns. Als agents els va cridar l’atenció que desprenia una forta olor de perfum de dona. Un cop identificat, el va deixar anar atès que no constava res contra ell ni portava cap objecte sospitós. Però hora i mitja més tard, la policia va rebre l’avís d’un robatori al municipi. Un cop personats els agents van constatar que s’havia forçat la persiana i del domicili hi havien sostret diverses joies, diners i, sorpresa, un perfum de dona idèntic al que havien ensumat feia poca estona durant la identificació del sospitós. Aquest detall va fer sospitar als agents que l’identificat anteriorment podia tenir alguna relació amb el robatori.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, amb la col·laboració d’agents del Cos Nacional de Policia, van detenir el passat 24 d’abril un home de 44 anys, de nacionalitat libanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’habitatge.

Quan els mossos es disposaven a efectuar la recerca, vàries persones que estaven fora del domicili saquejat se’ls van acostar i es van identificar com a membres del Cos Nacional de Policia. Aquests, que estaven fora de servei, es van oferir per ajudar a localitzar el sospitós.

Mitja hora més tard, el dispositiu policial va permetre localitzar-lo. En el moment de la seva detenció duia cinc rellotges, un polsera, un clauer, un encenedor, un rosari, tres cadenes, quatre jocs d’arracades, tres anells i sis medalles. Els agents van comprovar que alguns d’aquests objectes els acabava de sostreure de l’interior del pis. També van constatar que encara desprenia l’olor del perfum que l’havia delatat.

El detingut, de 44 anys i de. nacionalitat libanesa, sense antecedents, va passar el dia 25 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa