El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per tocar-se els genitals davant de dues menors
  • CA

La Policia Local de la Jonquera ha detingut un home per haver-se tocat els genitals davant de dues nenes menors d’edat. L’home té 45 anys, i les infants només quatre i sis anys. Els fets haurien tingut lloc aquest divendres cap a tres quarts de cinc de la tarda al Passeig del Riu. Va ser el pare d’aquestes dues nenes qui va alertar i denunciar-ho a la Policia Local. Els agents de la Policia Local van arribar al lloc dels fet i van trobar-se la mare de els dues menors discutint-se amb el detingut. Es tracta d’un camioner que estava de pas per aquest municipi.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), un cop els agents van identificar aquesta persona, va ser arrestada per un delicte d’exhibicionisme amb actes obscens davant de menors d’edat. Quan l’home va arribar a la comissaria de la Policia Local, va negar-se a respondre cap de les preguntes que els agents li van formular sobre el què havia passat una estona abans. Més tard, el detingut va quedar custodiat pels Mossos d’Esquadra. S’espera també que en les properes hores passi a disposició del jutge de guàrdia de Figueres. L’home no va oposar resistència a la detenció.

Aquests fets van passar un dia després que arribés una notícia esgarrifosa des de Logronyo. Un home hauria segrestat un nen de nou anys i després l’hauria assassinat a casa seva. Segons va informar la premsa local, el nen jugava amb un altre menor d’edat disfressat de Halloween, i el presumpte infanticida s’hauria apropat a ell i, mitjançant l’engany, hauria aconseguit dur-lo a casa. Un cop la Guàrdia Civil va arribar a l’habitatge d’aquesta persona, van trobar-se la criatura estirada al terra i en estat greu. Els serveis d’emergències no van aconseguir reanimar-lo. Tot apunta que va morir per asfíxia. No obstant, al cadàver encara se li està fent l’autòpsia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa