El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segresten i assassinen un nen de nou anys a Logronyo
  • CA

La Guàrdia Civil va detenir aquest dijous un home per haver segrestat i assassinat un nen de només nou anys. Segons informa la premsa local, l’infant estava disfressat en motiu de Halloween i jugant amb un altre menor d’edat al carrer, enmig d’una celebració familiar. Hauria sigut llavors quan l’infanticida s’hauria apropat a la víctima i, amb enganys, l’hauria convençut d’acompanyar-lo per tal d’endur-se’l a casa.

Quan el nen va desaparèixer, la família va trucar immediatament a la policia, i va ser la Guàrdia Civil i la Policia Local qui va començar una cerca frenètica del menor. El cas, però, és que una nena s’hauria adonat de la presència d’un home que setmanes abans havia intentat endur-se-la de la mateixa manera cap a casa seva. Aquesta informació va fer que els agents sortissin disparats cap al domicili del principal sospitós.

Quan la Guàrdia Civil va entrar a l’habitatge del presumpte infanticida, van trobar la criatura en estat greu i estirada al terra, al costat de l’home. Els serveis d’emergència van intentar reanimar el nen, però no ho van aconseguir. Encara que el cadàver estigui pendent de rebre una autòpsia, tot indica que hauria mort per asfíxia.

La notícia es va escampar entre els veïns ràpidament, i van ser molts els ciutadans que es van concentrar davant la casa del presumpte assassí, quan l’habitatge ja es trobava envoltat de nombrosos cotxes de la Guàrdia Civil i la Policia Local. Els mitjans informen que al principi hi havia un silenci molt tens, però que mica en mica va créixer la tensió, fins el punt que els veïns van intentar atacar el cotxe de la Guàrdia Civil quan el presumpte homicida sortia detingut amb crits “d’assassí” i “fill de puta“. El detingut ja va estar a la presó. El 1998 hauria violat i assassinat una dona a ganivetades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor, emprenyat. a octubre 29, 2021 | 12:23
    Víctor, emprenyat. octubre 29, 2021 | 12:23
    Cal restaurar la pena de mort, ja. Eliminar aquestes bèsties salvatges del món el més aviat possible. No fer-ho és possiblement delicte de prevaricació.
  2. Icona del comentari de: Justino Justiniano a octubre 29, 2021 | 12:28
    Justino Justiniano octubre 29, 2021 | 12:28
    Quin bon rotllo què te aquest pàjaro. Vinga uns pocs anys a la presó, no sigui què ho passi malament, i al carrer. A tornar-hi què no ha estat res.
  3. Icona del comentari de: Dani_Andreuenc a octubre 29, 2021 | 16:54
    Dani_Andreuenc octubre 29, 2021 | 16:54
    1er) Aquesta gent no es pot curar. No haurien de sortir de la preso. 2on) No crec que PP Cs i Vox posin el crit al cel per la sortida d' aquest malalt de la preso. "Només ha assassinat un net". Per compte, amb els presos politics ja van posar-lo el crit al cel amb el tercer grau. Vull senyalar que es realment l' important en aquest estat. Se'ls en fot que un nen o nena sigui violat o assassinat. Ara, votar, els fots. A qui assassina i viola, res, no passa res. Pero si votes... Prepara't. Coses d' un estat malalt. Qui fa les lleis? Ells? Els del "te lo afino"! "De quien depende la Fiscalia"! "la controlamos por detras"! Es el fastigós nivell d' aquest país. Cambiaran la llei per que cap malalt sexual surti de la preso? No? Seguiran marejant amb sedicions i terrorismes inventats? Si.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa