Detingut un fugitiu serbi que s’arrencava la pell per no deixar empremtes

Operació del CNP a Lloret de Mar

Un pressumpte homicida fugit enxampat dotze anys després a Lloret de Mar. Aquesta és la història que va començar en un club nocturn a Sèrbia. A l’any 2008, el detingut, amb un altre individu, van disparar contra els vigilants de l’establiment, matant-ne un i ferint greument a un altre. Des d’aleshores, la policia sèrbia buscava ambdós sospitosos i va demanar col·laboració a través d’una Ordre Europea de Detenció i Lliurament.

 

La investigació semblava apagada, però el passat 9 de juliol, els investigadors serbis van informar al CNP que sospitaven que el fugitiu rondava per l’Estat espanyol. A més, detallaven que l’ara detingut va robar un passaport cròata que feia anar per identificar-se. La policia nacional va detectar que el fugitiu s’estava a Lloret de Mar.

 

El Grup de Fugitius, els Marshalls del CNP, van establir un operatiu de vigilància i control. Les perquisions els van fer adonar que el sospitós canviava sovint de domilici però en la mateixa zona. Finalment el 16 de juliol, una operació policial va permetre detenir-lo.

 

Ara bé, la història no acaba aquí. Les autoritats sèrbies només tenien l’empremta dactil·lar del seu dit índex. Però, el detingut coneixedor d’aquesta informació, s’havia arrencat la pell per evitar ser reconegut. Fins al punt, que en el moment de la seva detenció va intentar esborrar els darrers rastres de l’empremta arrancant-se la pell amb les seves ungles.

Nou comentari