Denunciat el jove que va circular per les vies del tren en patinet

Els Mossos d’Esquadra han identificat i denunciat el menor que fa uns dies va anar en patinet elèctric per les vies de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). La denúncia és per “posar en greu risc la circulació” en aquesta estació de l’Hospitalet. Segons un tuit del cos de policia també han denunciat el seu company que el va gravar mentre anava en patinet.

El jove va circular fa uns dies en patinet elèctric pel tram central de les vies de l’estació de Sant Josep dels FGC, a l’Hospitalet de Llobregat. BCNLegends va publicar aquest vídeo a YouTube el passat 8 d’octubre a YouTube, i FGC va confirmar la veracitat del vídeo, a més d’alertar que la maniobra que fa aquest jove és “molt perillosa i arriscada“. FGC va informar que els trens dels Ferrocarrils circulen cada cinc minuts en hora punta, i per tant això hauria pogut provocar un atropellament.

A l’estació de Sant Josep hi passen una desena de línies de la xarxa Llobregat-Anoia, amb parada final a la plaça d’Espanya. La companyia, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), va revisar les càmeres de seguretat de l’estació per saber el dia exacte de la infracció i va enviar la informació recopilada als Mossos d’Esquadra.

Aquest vídeo va omplir les xarxes socials quan no havien passat ni dues setmanes d’un atropellament al metro de Barcelona que es va produir a la L1 de Plaça Catalunya. Aquell cas encara s’està investigant, i es considera que que no hi va haver cap indici de “criminalitat” en l’atropellament. Així mateix, es creu que la víctima va intentar creuar les vies de l’estació de metro per anar a buscar un tren de Rodalies, a la mateixa estació. Els atropellaments al metro i al tren són força comuns, però normalment es tracta de suïcidis.

Comentaris

    ciutadà Novembre 17, 2021 | 16:13
    A veure si poseu a ratlla aquesta trepa de brètols.

Nou comentari