El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO|Un noi circula en patinet elèctric per les vies del tren
  • CA

Un jove va circular fa uns dies en patinet elèctric pel tram central de les vies de l’estació de Sant Josep dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a l’Hospitalet de Llobregat. BCNLegends va publicar aquest vídeo a YouTube el passat 8 d’octubre a YouTube, i FGC ha confirmat la veracitat del vídeo, a més d’alertar que la maniobra que fa aquest jove és “molt perillosa i arriscada“. Informen que els trens dels Ferrocarrils circulen cada cinc minuts en hora punta, i per tant això hauria pogut provocar un atropellament.

A l’estació de Sant Josep hi passen una desena de línies de la xarxa Llobregat-Anoia, amb parada final a la plaça d’Espanya. La companyia, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), revisarà les càmeres de seguretat de l’estació per saber el dia exacte de la infracció i enviarà la informació recopilada als Mossos d’Esquadra.

Aquest vídeo omple les xarxes socials quan no han passat ni dues setmanes d’un atropellament al metro de Barcelona que es va produir a la L1 de Plaça Catalunya. Aquell cas encara s’investiga, i es considera que que no hi va haver cap indici de “criminalitat” en l’atropellament. Així mateix, es creu que la víctima va intentar creuar les vies de l’estació de metro per anar a buscar un tren de Rodalies, a la mateixa estació.

Els atropellaments al metro i al tren són força comuns, però normalment es tracta de suïcidis. El cas del metro de Barcelona del 28 de setembre no fa l’efecte que es tracti d’un suïcidi, sinó d’un accident. És per això que el vídeo del noi en patinet crida l’atenció, perquè en una actitud juganera, el jove està posant en risc la seva vida. El vídeo l’ha compartit BCNLegends, que acostuma a compartir vídeos i imatges que qüestionen el civisme de molts ciutadans a Catalunya i, sobretot, a la ciutat de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa