El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La carta del crim de Sant Joan les Fonts: “T’estimo, et duc amb mi al cel”
  • CA

L’home que aquest divendres va matar la seva dona a Sant Joan de les Fonts (Girona) hauria deixat una nota al lloc dels fets per mirar de justificar els seus actes. Segons informa el diari El Punt Avui, quan la policia va arribar al lloc dels fets va trobar la parella al llit del matrimoni, ella amb un tret d’escopeta al coll i ell al pit. Dins l’edifici els agents haurien trobat una nota de l’home que d’una manera molt breu mirava de justificar d’alguna manera allò que havia fet: “Maria Àngels, ho sento, t’estimo molt i et porto amb mi al cel“.

El cas és que els Mossos d’Esquadra també haurien descobert més tard que la dona estava malalta i que l’home patia depressió, dues dades que explicarien el motiu pel qual l’home va decidir matar la seva parella i posteriorment suïcidar-se. El que van trobar-se els agents hauria estat documentació mèdica que informava que la dona havia de sotmetre’s a una nova operació que era imprescindible per la salut d’ella. L’home també hauria demanat que un cop es trobessin els dos cadàvers a casa, algú donés menjar als gossos.

Tal i com apunta aquest mateix mitjà, en la primera inspecció els agents no van veure indicis que hi hagués una baralla prèvia a l’assassinat de la dona. Tot apunta, doncs, que ella dormia quan l’home la va matar, però l’autòpsia haurà de determinar si dormia de manera natural o si va ser drogada per facilitar l’execució. El tret s’hauria disparat gairebé a boca de canó i hauria esquitxat de sang l’habitació. El cos de l’home el van trobar just al costat d’ella, de manera que ell s’hauria estirat al llit després de treure-li la vida a la seva dona. El tret el tenia a la zona del pit, i hauria afectat al seu cor, motiu pel qual també va morir.

Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cassanenc. a desembre 17, 2021 | 11:57
    Cassanenc. desembre 17, 2021 | 11:57
    Un cas calcat al que va passar ja fa anys a -Cassà. un que deien que era boig però no era perillós. El dia de la comunió de la seva filla va matar la seva familia i es va suicidar, deixant una nota dient que així els enviava tots al cel. Era perillós.
  2. Icona del comentari de: estruch a desembre 18, 2021 | 09:53
    estruch desembre 18, 2021 | 09:53
    Se'n diu assassinat per compassió o de mutu acord. Molt sovint ho han acordat els dos, però per raons de caràcter més executiu dels homes, en general acorden que serà ell el que matarà i es matarà. En realitat li toca la feina més dura del tracte. Però no n'hi ha prou amb això. Llavors vindran tots els mitjans i polítics dient que ha fet un "assassinat masclista" i engrossaran les llistes d'homes que maten. A vegades els fills protesten contra premsa i polítics perquè saben les raons que va portar al seu pare a fer això i estan tacant el seu honor, però els amaguen, als mitjans. Tot és relat fals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa