El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una parella morta a Sant Joan de les Fonts en un possible crim masclista
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest dijous la mort violenta d’una parella en una casa de Sant Joan de les Fonts (Girona), que “podria tractar-se d’un crim masclista“, segons informen fonts policials a Europa Press. L’home hauria pogut matar la seva parella i posteriorment es podria haver suïcidat.

La policia ha rebut un avís cap a les 11 del matí. Ha estat en aquell moment quan diverses dotacions del cos policial s’han desplaçat fins el lloc dels fets. Allà, els agents han trobat els cossos sense vida d’un home i una dona de més de 60 anys. Els Mossos d’Esquadra s’han fet ara càrrec de la investigació i han assenyalat que la primera hipòtesi amb la qual treballen els agents és que “l’home hauria matat la dona i posteriorment hauria acabat amb la seva pròpia vida“.

Un dels darrers crims masclistes que més han sacsejat Catalunya va ser el perpetrat el passat mes de juliol. Una dona va ser assassinada de matinada i el seu cos va aparèixer més tard completament cremat en una zona de matolls a Sant Vicenç de Castellet (Bages). A uns 150 metres es va trobat un cotxe, i dins hi havia el cadàver d’un home, que seria el seu homicida. L’home s’hauria suïcidat després d’haver matat la dona, escanyant-se ell mateix amb el cinturó de seguretat del vehicle.

En el lloc dels fets també es va trobar una nena de dos anys amb cremades als braços i les cames, però que es trobava vida. La Direcció General d’Atenció a la Infància seva fer càrrec de la nena, esperant que algú del seu entorn se’n pugui fer càrrec. Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets, tot semblava que es tractava només d’un incendi de matolls, però després van descobrir que el foc havia estat provocat i que amagava un presumpte crim masclista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa