El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés sospita que Illa “té confirmat” que el 14-F es votarà
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha criticat aquest dilluns que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, deixi el càrrec per dedicar-se a la campanya electoral i ha insinuat que té informació preferent de la justícia. “L’entorn és preocupant a Europa, però sobretot a Espanya la corba està disparada i en aquest context es fa inaudit que deixi de ser ministre quan aquí estem intentant controlar la corba, en el pitjor moment de l’epidèmia”, ha lamentat Vergés.

La consellera creu que Illa “ha prioritzat la contesa del 14-F, que sembla que ho deu tenir confirmat, respecte el que és la salut i la vida”.

Vergés ha celebrar que baixin els casos a Catalunya però ha incidit que els indicadors assistencials continuen sent molt elevats. “Hem de continuar treballant per fer baixar la corba”, ha recalcat. La consellera pronòstica dues setmanes “complicades a l’atenció primària i als hospitals” i per això ha demanat “que la ciutadania continuï rebaixant la interacció social”.

La mala notícia és que, segons la consellera, la variant britànica del coronavirus podria fer que es capgirés la situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa