El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sanitat anuncia l’arribada de 4’6 milions de dosis la setmana que ve
  • CA

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat un nou rècord d’arribada de vacunes a Espanya amb 4,6 milions de dosis durant la setmana vinent. “Són xifres realment espectaculars i excepcionals”, ha manifestat. Durant la seva intervenció via telemàtica en la presentació de la campanya canària 22 àngels per a fomentar la vacunació massiva contra la Covid-19, ha reiterat que l’administració de dosi en el conjunt del país avança molt ràpidament.

També ha ressaltat l’esforç del govern espanyol “que fa que ja en el present any siguin més de 100 milions les dosis que hem adquirit enguany”. “Són xifres increïbles, com ho són les dades de vacunació, perquè ja són més de 25,7 milions les dosis administrades; 17,5 milions de persones amb almenys una dosi, la qual cosa suposa prop del 40% de la població i a més, 8,6 milions de persones immunitzades, entorn al 20% dels espanyols”, ha afegit. Darias ha volgut ressaltar també la “gran feina” que estan fent totes les comunitats autònomes en la inoculació de dosi, felicitació que ha dirigit en aquest cas a Canàries.

“Les vacunes contra la covid són la nostra millor arma sanitària per a derrotar el virus però també la nostra millor palanca per a la recuperació econòmica, que es comença a anunciar per organismes com la OCD, que ha incrementat la previsió del PIB davant el desplegament de les vacunes a Espanya”, ha conclós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa