Moncloa es vanta de les vacunacions: “Estem agafant velocitat creuer”

Sànchez torna a activar l'Exèrcit per la logística

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha celebrat aquest dijous que Espanya agafa “velocitat creuer” pel que fa a la vacunació contra la covid-19. Darias ho ha dit en declaracions als mitjans a les portes del Ministeri, minuts abans de marxar a inspeccionar al magatzem central de l’entitat les més d’un milió de vacunes d’AstraZeneca que han arribat aquesta tarda. Els vaccins seran distribuïts de matinada a totes les Comunitats Autònomes perquè es puguin començar a injectar demà mateix.

Darias, que ha subratllat el “nou rècord” assolit aquest dijous amb 306.000 dosis inoculades, ha fet una crida a les Comunitats perquè “no parin de vacunar”. També ha reiterat que “l’objectiu del 70% de població vacunada a l’estiu està a l’abast de la mà”.A banda del milió de dosis d’AstraZeneca que han arribat aquesta tarda, dilluns va arribar-ne un milió més de Pfizer i Moderna. Una xifra, dos milions de vacunes en una setmana, que Darias també ha volgut destacar. A banda ha anunciat que dilluns n’arribaran 1,2 milions més de Pfizer.

En la distribució d’aquests vaccins hi participa també el Ministeri de Defensa, atès que, segons ha explicat Darias, a Ceuta, Melilla i les Canàries les farà arribar l’Exèrcit.

Comentaris

    Català 02/04/2021 8:16 am
    La velocitat de creuer que tenia el tranvia del Baix Empordà: 18 Km. a l'hora.
    Junqueras izquierdas hitlerianes de la muerte 02/04/2021 6:56 am
    Gobierno de chorizos y asesinos de Sanchez, gobierno de izquierdas hitlerianas, ole!!!

Nou comentari