El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Incertesa i desinformació per la cancel·lació dels viatges de l’Imserso
  • CA

Centenars de milers de viatges de l’Imserso, el pla de viatges per jubilats de l’Estat, han estat cancel·lats per ordre del govern espanyol com a mínim durant un mes. Però avui regna el desconcert entre les agències de viatges i també entre els usuaris d’aquest programa de turisme sènior. El telèfon d’informació està col·lapsat des d’ahir a migidia, i les agències de viatges no tenen encara informació sobre els viatges cancel·lats i la manera de recuperar els diners. “Nosaltres guanyem uns 2 euros per cada viatge que gestionem de l’Imserso, no és res, però és sobretot la incertesa que tenen els clients, els quals no saben què han de fet. De fet, no sabem si els viatges que havien de sortir avui ho han fet o no. Estem a l’espera. Demà segur que ja no surten, però els clients estan indefensos”, explica un treballador d’una agència de viatges de Barcelona. 

Captura de pantalla 2020 03 11 a les 10.51.33

El web de turisme d’imserso encara no informa de les cancel·lacions 

De fet, els clients que tenen una reserva feta per als propers dies, quan entren al web per consultar la seva reserva, aquesta encara apareix com a confirmada i no hi ha cap missatge alertant dels canvis dictats per l’executiu espanyol. 

Les agències de viatges esperen a saber també si es podran recol·locar els afectats en sortides a partir de l’abril, o si per contra, hauran perdut la plaça. Tampoc no saben quant de temps trigaran a recuperar els diners, que es paguen a través del banc i no de l’agència de viatges. De fet, les agències de viatges tenen un web per gestionar els viatges de l’Imserso, i aquí tampoc no s’han rebut encara instruccions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa