El Regne Unit posa entrebancs perquè els britànics s’oblidin de viatjar a Espanya

Obliga als que hi vagin tot i l'advertiment en contra a fer-se dos tests en tornar i aïllar-se durant 10 dies

A partir del 7 de juny els turistes que estiguin vacunats de tot el món podran ingressar a l’estat espanyol. A pocs dies d’aquesta obertura, el govern del Regne Unit ha fet un advertiment: l’estat espanyol es manté en la llista de destinacions ambre i per tant els ciutadans britànics no hi haurien de viatjar en aquest moment, informa Sky News. El govern divideix els païssos tres llistes: verda, ambre i vermella. En ambre hi figuren les destinacions més populars al país. l’estat espanyol, França, Itàlia i Grècia.

Aquells quoi malgrat l’advertiment viatgin a aquestes destinacions hauran de fer-se un test el segon dia i el vuitè després d’haver arribat. A més a més, el govern ordena que qui viatgi a aquests indrets es posi en quarantena durant deu dies, malgrat que poden reduir aquest aïllament si es fan un test en el dia cinquè i aquest dona negatiu.

El govern britànic recorda que tot i que Espanya no exigirà PCR negativa als cituadans britànics a partir del dia 7 de juny, l’estat espanyol continua a la llista ambre, on també hi figura Alemanya pels temors sobre la variant índia.

La situació al Regne Unit és delicada perquè diversos experts han advertit que hi ha perill d’una nova onada de contagis a causa de la variant índia tot i les vacunes.

Comentaris

  Josep 03/06/2021 4:05 pm
  España panderera y olé El desprestigi no té fre Bye bye caspanyols
   FUERA LA OLIGOCRACIA 04/06/2021 4:39 pm
   Pero si venen en coche, con sabran si an vingut a ESPAÑA?
   FUERA LA OLIGOCRACIA 04/06/2021 4:39 pm
   Pero si venen en coche, con sabran si an vingut a ESPAÑA?
   Gonzalo 03/06/2021 4:18 pm
   Francia, Italia y Grecia igual, no? laZinaZi de mierda....que asco dais.....
    Josep 03/06/2021 4:44 pm
    França, Itàlia i Grecia, l’hi donen mil voltes a caspaña
  Gavanenc 03/06/2021 3:53 pm
  El turisme a l'espanyola, amb les lleis i el favoritisme fiscal espanyol a aquest sector, és la perdició i la conversió del país en un parc temàtic. Volem un turisme equilibrat i respectuós amb la població estable, com tenen els països civilitzats i eficients del nostre entorn. És ridícul que cada "temporada" els nostres periodistes ens informin de "l'ocupació hotelera" i de l'augment del nombre de turistes respecte a la temporada anterior, sobre la qual cosa dues consideracions: Primera per què no ens informen també del nombre de parells de sabates venudes cada any o del nombre de sabateries obertes de més... o d'altres sectors de l'economia ? Una segona, on pensen col·locar-nos als habitants permanents, quan no hi càpiguen més turistes ? El turisme tal com l'administració espanyola el tracta fiscalment, i el "cuanto más vengan mejor" paradoxalment ens empobreix més, any rere any, a més a més la pandèmia de la covid-19 ha demostrat que els països amb més dependència econòmica del sector turístic son els que han patit, pateixen i patiran més. No hi farem res ? Seguirem igual, amb el mateix model ? Quina merda si és així.
  Ben fet 03/06/2021 2:33 pm
  Millor, quants menys vinguin, menys dines per la hisenda del 155
  Gonzalo 03/06/2021 2:14 pm
  Más bien creo que sería al revés.....hoy por hoy, UK no es un destino seguro. Mejor que no vengan. Disfrutemos los españoles de nuestra tierra y nuestras costas sin borrachos con calcetines y sandalias.....
   Joan 03/06/2021 4:01 pm
   Si no és una destinació segura, millor no anar-hi, potser deus voler dir. Ens sembla, que no n'encertes ni una, ni en qüestions nacionals ni d'altres qüestions. El què cal és un turisme que no suposi un percentatge tan alt, i absurd, sobre el total de l'economia i alhora més respectuós amb els habitants autòctons, el teixit social, i respectuós amb l'entorn i el sentit comú.

Nou comentari