Vox denuncia Arran a la fiscalia per difondre un manual sobre com ocupar

Acusen la formació "d'apologia del delicte"

Vox ha denunciat Arran a la fiscalia per “apologia del delicte” per haver elaborat i difós un manual sobre com ocupar un pis per combatre la crisi d’habitatge entre els joves. El llibret de l’organització juvenil de l’esquerra independentista explica com organitzar l’entrada a un pis buit, detalla com obrir diversos tipus de panys, com es punxa l’electricitat o quins delictes es poden imputar. En un comunicat d’aquest divendres, Vox explica que ha sol·licitat com a diligència urgent que “s’adoptin totes les mesures necessàries per impedir” que l’acte de presentació del manual, previst aquest divendres, “se celebri i s’acordi la seva cancel·lació”.

Per al partit d’ultradreta, “es tracta d’una clara instigació a delinquir i apologia del delicte” i considera que el llibret difós per Arran és “el manual del perfecte delinqüent”. “Ensenya amb evident pedagogia pràctica i legal a cometre altres delictes constituint un enaltiment dels mateixos”, afirma.

Per això, Vox demana a la fiscalia “que s’ordeni la immediata indagació dels responsables de l’elaboració i publicació del llibret, així com els responsables de l’organització” i que “se sol·liciti autorització judicial per eliminar totes les publicacions del manual”.

Comentaris

    vox = delicte 22/01/2021 12:41 pm
    vox son franquistes, la seva apologia, no és delicte a españa, quina sort que tenen, a més a més saben que tenen la justícia al seu costat. Això els hi permet que cada vegada que obren la boca, cometen un delicte i saben que no els hi passarà res

Nou comentari